Ambassade & Consulaat Jamaica

Ambassade & Consulaat Jamaica

Waar vind je de Jamaicaanse ambassade in Nederland?

In Nederland is geen Jamaicaanse ambassade. De dichtstbijzijnde ambassade vind je in Brussel aan de Avenue Hansen-Soulie, 77. Voor vragen bel je naar 322 230 1170 of 322 234 6960. De ambassade is per email te bereiken op emb.jam.brussels@skynet.be.

Waar vind je het Jamaicaans consulaat in Nederland?

In Nederland is wel een consulaat van Jamaica gevestigd. Dit vind je in Amsterdam aan de Herengracht 316. Je bereikt ze via 020 62 677 62. De website van het consulaat is http://www.consuljamaica.nl/Welcome.html .

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Jamaica?

Er is geen Nederlandse ambassade op Jamaica. De Nederlandse Ambassade in Havana op Cuba behartigt de belangen voor Jamaica.

Wel is er een Nederlands consulaat in Jamaica. Deze staat in Kingston op 17 Ruthven Road, Kingston 10. Je bereikt ze via 1 876 7541248 of per email op netherlandsconsul.jm@cwjamaica.com.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Jamaica

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Bahama's kenner
Sponsors