Goedkoop bellen & Internet Jamaica

Goedkoop bellen & Internet Jamaica

Hoe kan ik goedkoop bellen op Jamaica?

Op Jamaica staan verschillende telefooncellen waarmee je naar Nederland kunt bellen. Je hebt hiervoor een telefoonkaart nodig die je bij souvenirwinkeltjes, kioskjes of postkantoren haalt.

Ook is het mogelijk een simkaart te kopen op Jamaica en die te gebruiken in je eigen mobiele telefoon. Hierdoor wordt bellen een stuk goedkoper dan bellen met je Nederlandse simkaart.

De goedkoopste manier om contact met de thuisblijvers te zoeken is door middel van Skype. Op de meeste computers is Skype geïnstalleerd. Zo spreek je gratis met de mensen in Nederland.

Wat is het netnummer van Jamaica?

Het netnummer: +1876.

Waar koop ik een simkaart?

Een simkaart koop je in een winkel van de nationale telecomproviders.

Waar kan ik internetten op Jamaica?

Bijna overal vind je internetcafés op Jamaica. In steden zitten ze op elke hoek van de straat. In afgelegen gebieden moet je soms even zoeken naar het dichtstbijzijnde café.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Jamaica

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Aruba kenner
Sponsors