Accommodaties Jamaica

Accommodaties Jamaica

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

Jamaica kent vele vormen van accommodatie. Er zijn appartementen, hotels, resorts, budget hotels, bed and breakfasts en guesthouses.

Hotel

Er zijn vrij veel 'all inclusive' hotels. Wil je wat meer de locale sfeer proeven dan kun je veel beter de kleinere hotelletjes opzoeken.

Appartement

Op Jamaica zijn ook talloze villa's te huur. Hier kun je met meerdere mensen terecht voor een luxe en ongestoord vakantieverblijf. Voor een villa met vier slaapkamers betaal je vanaf 1500 euro per week.

Bed & Breakfast

B&B's en guesthouses zorgen voor een persoonlijk en intiem verblijf. Samen met budget hotels vormen ze bovendien de goedkoopste optie. Je vindt ze in alle uithoeken van het eiland. Van de twee is het guesthouse meestal het goedkoopst.

Camping

Jamaica is geen kampeerland. Je vind hier weinig campings waar je je tentje neer kunt zetten. Bovendien is wildkamperen af te raden, in verband met berovingen.

Wat is een typische accommodatie op Jamaica?

Op Jamaica vind je vooral veel all inclusive resorts. Luxe hotels hebben hun eigen strand, waar je helemaal tot rust komt. Je vindt hier dan ook veel mensen die op huwelijksreis zijn. Stap je kamer uit en voel meteen de witte zandkorrels tussen je tenen. Zoek een mooie palmboom uit om onder te rusten en genieten maar!

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nicaragua kenner
Sponsors