Beste reistijd Jamaica

Beste reistijd Jamaica

Wat is de beste reistijd op Jamaica?

Jamaica is het hele jaar door goed te bezoeken. In de wintermaanden is het overdag aangenaam warm en 's nachts lekker koel. In de zomermaanden is het heet op Jamaica en bovendien valt er veel neerslag in de maanden mei tot november. Vooral in mei, juni, oktober en november regent het veel.

De buien zijn meestal van korte duur, dus het regent nooit de hele dag. Behalve in de gemeente Portland, in het noordoosten van Jamaica. Daar kan het dagen achter elkaar regenen.

Het hoogseizoen op Jamaica is van december tot half april. Tijdens deze maanden zijn de prijzen van hotels en restaurants het duurst en is het overal drukker dan normaal.

Het laagseizoen is van mei tot en met november. Dit betekent minder mensen en lagere prijzen. Maar in sommige hotels betekent het ook minder faciliteiten en service. Informeer hiernaar wanneer je van tevoren een hotel boekt.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Jamaica

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Guatemala kenner
Sponsors