Paspoort en visum Jamaica

Paspoort en visum Jamaica

Reis je binnenkort naar Jamaica, of via Jamaica naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Jamaica.

Heb ik een visum nodig voor Jamaica?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden in Jamaica verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Jamaica verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met het consulaat van Jamaica in Amsterdam, of de ambassade van Jamaica in Brussel.

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Jamaica, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een ticket naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Jamaica vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Jamaica

Bij vertrek uit Jamaica moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn.

Like deze pagina

Specialisten Jamaica

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Nicaragua kenner
Sponsors