Paspoort en visum Jamaica

Paspoort en visum Jamaica

Reis je binnenkort naar Jamaica, of via Jamaica naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Jamaica.

Heb ik een visum nodig voor Jamaica?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden in Jamaica verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Jamaica verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met het consulaat van Jamaica in Amsterdam, of de ambassade van Jamaica in Brussel.

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Jamaica, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een ticket naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Jamaica vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Jamaica

Bij vertrek uit Jamaica moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Jamaica

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Guatemala kenner
Sponsors