Veiligheid Bahama's

Veiligheid Bahama's

Naar welk gebied kan ik beter niet reizen?

Alle eilanden van de Bahama's zijn veilig voor reizigers. Er zijn geen eilanden die worden afgeraden om te bezoeken. Bekijk het reisadvies voor meer actuele informatie.

Waar moet ik opletten voor veiligheid?

Op de eilanden van de Bahama's hoef je geen bijzondere veiligheidsmaatregelen te nemen. Als je gaat zeilen in de wateren rond de Bahama's, is het van belang dat je genoeg nautische kennis hebt. Weersomstandigheden kunnen vrij plotseling veranderen. Zorg voor goede zeekaarten.

Wat is het alarmnummer van de Bahama's?

Er is één alarmnummer op de Bahama's voor politie, brandweer en ambulance: 911.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Bahama's

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Cuba kenner
Sponsors