Beste reistijd Bahama's

Beste reistijd Bahama's

Wat is de beste reistijd voor de Bahama's?

Het weer op de Bahama's verschilt gedurende het jaar weinig. De gemiddelde temperatuur in de winter en de zomer verschilt nauwelijks. Wel valt er in de zomer iets meer neerslag. De meeste reizigers komen in de winter naar de Bahama's. Nadeel is dat het dan het erg druk kan zijn. Voordeel is dat het dan erg levendig is op de eilanden.

In de zomer is de echte Caribische levensstijl beter te zien, als alle toeristen vertrokken zijn. Het is dan bovendien een stuk goedkoper.

Van begin juni tot eind november is het orkaanseizoen in de Cariben. Dat hoeft geen groot probleem te zijn, aangezien veel orkanen de eilanden ongemerkt passeren.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Bahama's

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

MiddenAmerika.nl kenner
Sponsors