Accommodaties Bahama's

Accommodaties Bahama's

Wat voor soorten accommodaties zijn er op de Bahama's?

De Bahama's zijn uitgegroeid tot een toeristische bestemming. Er is dan ook een overvloed aan accommodaties op de eilanden. Van enorme hotelcomplexen vlakbij hoofdstad Nassau, tot kleine hutjes op de afgelegen Out Islands. Campings bestaan niet op de Bahama's. Daarentegen kun je rustig in de open lucht overnachten op het strand van één van de verlaten eilanden.

Hotel

Er zijn honderden verschillende hotels op de Bahama's. Het grootste is het Atlantis Resort, even buiten Nassau. Met een eigen zeeaquarium, casino's, zwembaden en duizenden medewerkers is dit een van de grootste hotels ter wereld.

Verder zijn er veel exclusieve, luxueuze resorts die hun gasten alle comfort bieden. Dit zijn vijfsterrenhotels die bij de top van de wereld horen. De bedragen voor een nachtje in dergelijke hotels zijn astronomisch, maar daar staat een fantastische service, faciliteiten en locatie tegenover.

Onder dit topsegment zijn er veel kleinere hotels die ware paradijsjes zijn. Ook zij bieden luxe, comfort en het ultieme relaxen vanaf een schitterende locatie.

Verder vind je veel familiehotels op de Bahama's, die minder exclusief maar vaak wat intiemer zijn.

Hostel

Voor backpackers en anderen met een kleiner budget zijn er enkele hostels op de grootste eilanden van de Bahama's.

Appartement

Je kunt op de Bahama's je eigen appartement huren. Het gaat dan om kleine huisjes die je voor een paar honderd dollar per week huurt, of om hele eilanden die je voor tienduizenden euro's compleet afhuurt.

Bed & Breakfast

Op de Bahama's zijn er verschillende Bed & Breakfasts. Deze zijn ideaal voor diegenen die de grote, luxe hotels willen vermijden.

Wat is een typische accommodatie?

Een privé-eiland is de ultieme manier om je vakantie op de Bahama's door te brengen. Voor enkele tienduizenden euro's per week huur je een compleet eiland voor jou en je vrienden. Je bent de enige op het eiland en hebt alle stranden voor jezelf.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Bahama's

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Panama kenner
Sponsors