Paspoort en visum Bahama's

Paspoort en visum Bahama's

Reis je binnenkort naar de Bahama's, of via de Bahama's naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor de Bahama's.

Heb ik een visum nodig voor de Bahama's?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden in de Bahama's verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in de Bahama's verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van de Bahama's in het Verenigd Koninkrijk (Londen). De Bahama's hebben geen ambassade of consulaat in Nederland of België.

ZELF NAAR Bahama's?

Bekijk alle 2 reizen naar Bahama's

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor de Bahama's, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor de Bahama's vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Bahama's

Bij het inreizen van de Bahama's moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Reizen Bahama's

Specialisten Bahama's

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Mexico kenner
Sponsors