Djoser Met oog voor de wereld

Reviews Djoser

8,1
8,3 Algemene ervaring
8,3 Boekingsproces
8,4 Reisleiding
8,0 Accommodatie(s)
8,1 Vervoer
7,9 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 98
  • Aantal waarderingen: 339

Rondreis van kaapstad naar johannesburg (bezocht in november 2012)

Review geschreven door Ilona van den Burg op 08 december 2019

Hele fijne reisleidster. Echt de energie en liefde voor het land had zij. Verder heel fijn dat je zelf kon kiezen voor de excursies en dat er andere excursies mogelijk waren. Leuke, mooie en goede hotels.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Rondreis Israël en Jordanië (bezocht in april 2019)

Review geschreven door Renske Rutgers op 24 november 2019

Een mooie reis door 2 verschillende landen.
Naar mijn smaak wel erg veel bezoeken aan kerken en opgravingen.
Hotels waren matig, gezien de prijs van de reis had ik daar meer van verwacht. Petra was het absolute hoogtepunt.

5,5
6 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
3 Reisleiding
3 Accommodatie(s)
7 Vervoer
5 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • bijzondere reizen
  • mooie brochure

Minpunten Djoser

  • liever een lokale gids dan een Nederlandse die niets weet van het land
  • hotels

Bezochte landen

  • israel
  • Jordanie
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Kleurrijk Zuid-Afrika ontmoeten in 15 dagen. (bezocht in augustus 2019)

Review geschreven door Marleen Kastelein op 20 november 2019

Het was een indrukwekkende en intensieve reis van Johannesburg naar Kaapstad. Wat een geluk dat onze reisleidster zelf uit Zuid-Afrika kwam en zo alle kanten van het land kon laten zien en de bijzondere geschiedenis kon vertellen. Het was een vol programma: Van fietsen door SOWETO, een safari in het Krugerpark, langs de kust speuren naar walvissen op de Indische Oceaan, het bezoeken van een kleuterschool in Oudtshoorn, het wandelen met olifanten en knuffelen van struisvogels tot het meest zuidelijke puntje van het continent Afrika: Kaap de Goede Hoop. Uitrusten was er niet bij, maar dat kwam wel weer goed tijdens de 10 uur durende vliegreis terug naar huis.

Pluspunten Djoser

  • Fietsen door Soweto
  • wandelen met olifanten Elephant Sanctuary
  • Transfersafari Kruger National Park
  • hiken in Tsitsikamma National Park

Minpunten Djoser

  • Goedkope hotels
  • exclusief ontbijt

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Cuba, de meest prachtige reis die ik heb gemaakt! (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Willemijn Kooman op 18 november 2019

Top organisatie, alles was goed geregeld. Als er iets aan de hand was dan werd het goed opgelost. Verder was onze reisleidster zooooo ontzettend gaaf, echt een leuke aanpakker. Ook heel fijn om genoeg opties te hebben op een reis, je kunt uitrusten of meegaan met een excursie.

8,5
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
9 Vervoer
6 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • veel vrijheid
  • goede app

Bezochte landen

  • zuid-afrika
  • brazillie
  • australie
  • amerika
  • curacao
  • vietnam
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastische reis dwars door Vietnam (bezocht in februari 2019)

Review geschreven door Esther van der Stappen op 18 november 2019

Fijne reisorganisatie, veel vrijheid tijdens de reis om zelf van alles te ondernemen, reis en verblijf zijn geregeld. Goede reisleiding met tips voor trips, uitstapjes, restaurants etc. Niet al te grote groepen.

Pluspunten Djoser

  • Veelzijdige reizen
  • goed georganiseerd
  • niet te grote groepen
  • fijne accomodatie centraal gelegen
  • goede reisleiding

Minpunten Djoser

  • geen

Bezochte landen

  • vietnam
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Prachtige rondreis van Tokio tot aan Fukuoka (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Margriet Ekkel op 18 november 2019

Een super rondreis voor jong en oud, waarbij je een prima beeld krijgt van het oude en nieuwe Japan! Een rondreis door Japan is een unieke ervaring vol contrasten. Tokyo is een moderne hoofdstad met de nieuwste trends, hippe jongeren, kleurrijke neonreclames en rustgevende parken en tuinen. In Kamakura en Kyoto vind je eeuwenoude Zentempels en wandelpaden door de bossen. Onderweg naar het kasteel van Matsumoto zie je bij helder weer de heilige vulkaan Fuji. In de Todai-ji-tempel, het grootste houten gebouw ter wereld, in Nara vind je de 'Nara Daibutsu', een enorm bronzen boeddhabeeld. Tijdens het bezoek aan Hiroshima herinnert de Atoombomkoepel aan het einde van een bewogen periode. In Nagasaki vind je naast de oorlogsgeschiedenis ook het voormalig schiereiland Dejima waar de Hollanders ruim 200 jaar handel voerde met Japan.

Pluspunten Djoser

  • De vrijheid om zelf te doen wat te wilt

Minpunten Djoser

  • kasten in hotelkamers

Bezochte landen

  • Amerika
  • zuid afrika
  • Botswana
  • caribian
  • thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Zuid-Afrika (bezocht in september 2019)

Review geschreven door JJP Janssen op 17 november 2019

Een hele fijne reisorganisatie. Voordeel dat je met een klein groepje bent. De reisleidster wist heel veel van het land en erg flexibel. Nadelen hadden wij niet onder vonden. Mijn vriend en ik zouden bij onze volgende reis weer met djoser kiezen.

7,8
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • kleine groepen
  • leuke uitstapjes
  • flexibel

Minpunten Djoser

  • extra overnachting ipv lange reistijd van lodge naar lodge
  • reistijd tussen de lodge soms te lang
  • misschien meer mail communicatie

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
  • zwasiland
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastische gids (bezocht in oktober 2019)

Review geschreven door Alice van Kempen op 16 november 2019

Als je op vakantie en op safari gaat is de gids een heel belangrijk onderdeel van je vakantie. Wat kan hij/zij je vertellen over het land, de gebruiken, de do's and don'ts maar ook hoe hij de auto neerzet tijdens de safari, kan iedereen in de auto het onderwerp mooi in beeld krijgen. Tijdens onze Tanzania reis hadden we werkelijk de perfecte gids. Behulpzaam, veel kennis van zaken, prachtige wildlife foto's kunnen maken doordat hij de auto iedere keer op de juiste plaats wist te parkeren.

8,5
8 Algemene ervaring
nvt Boekingsproces
10 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
9 Vervoer
nvt Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • uitstekende gidsen
  • prima accommodaties
  • mooi reis programma

Minpunten Djoser

  • had graag tijdens de safari in de parken vroeger op pad gegaan

Bezochte landen

  • Tanzania
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers

Een interessante en goed lopende reis (bezocht in juni 2019)

Review geschreven door Bea Duizer op 16 oktober 2019

Een goed georganiseerde reis met veel cultuur afgewisseld met natuur en ontspanning.
Een klein minpunt was dat de reisbegeleiding die niet ervaren was, wel heel vriendelijk en behulpzaam.
Het was zijn tweede reis en hij was niet eerder in Rusland geweest.
Soms wat mindere hotels.

7,3
7 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
7 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • vrijheid tijdens de reis

Minpunten Djoser

  • hotels

Bezochte landen

  • rusland
Aangeraden voor: Stellen, Cultuurliefhebbers

Kampeerreis Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe (bezocht in juli 2019)

Review geschreven door Ellen Aan de Stegge op 05 oktober 2019

Een zeer afwisselende kampeerreis door vier Afrikaanse landen. Elk land met zijn eigen kenmerken. Van een koude, natte start in Zuid-Afrika, naar een warme afsluiting bij de Victoria watervallen in Zimbabwe. De opbouw van de reis was perfect.

Hoogtepunten uit de reis zijn de Sossus Vlei, Etosha National Park en Chobe. Op deze plekken zie je Afrika op zijn best. Het vervoer op de plek zelf was goed geregeld en droeg bij aan een optimale ervaring.

De kampeerreis zorgt voor een ervaring dicht bij de natuur. Kamperen met de dieren om je heen. Wakker worden door het gebrul van een leeuw. Dat maakt het kamperen bijzonder. De ultieme kampeerervaring hebben wij opgedaan in de Okovango Delta. Met een kleine rugzak en je tent de natuur in. Zonder de voorzieningen van een camping. Door het samen met de groep te doen en met de hulp en ervaring van lokale mensen is dit een bijzondere ervaring geworden.

Het is een goed georganiseerde reis, met lokale expertise in de vorm van de reisbegeleiding. De opbouw van Zuid-Afrika naar Zimbabwe is goed. Als de reis in Zimbabwe zou starten, zou de reiservaring anders zijn. De bezienswaardigheden en met name de natuur nemen af als je van Noord naar Zuid reist. Gelukkig zijn wij in Zuid-Afrika begonnen.

Als je houdt van de natuur, het kamperen en het contact met een groep is deze reis zeker een aanrader. De keuze van Djoser om lokale reisbegeleiding in te zetten, maakt de reis zeker aantrekkelijker. De ervaring en kennis van de cultuur en natuur draagt bij aan een optimale reiservaring. De accommodaties zijn prima, al is het soms wat primitief. Je komt in ieder geval niets tekort. Ik zou deze reis zeker aanraden en zelfs over een aantal jaren nog een keer maken!

7,8
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • lokale reisbegeleiding
  • prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten Djoser

  • startpunt van de reis

Bezochte landen

  • Bonaire
  • Curaçao
  • Aruba
  • Costa Rica
  • Nicaragua
  • Belize
  • Guatemala
  • Honduras
  • El Salvador
  • Suriname
  • Frans Guyana
  • Bali
  • Java
  • Egypte
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Reisleiding met passie voor hun vak (bezocht in juli 2019)

Review geschreven door Ans Feenstra op 04 oktober 2019

Goed geregelde reis met een luxueuze airconditioned bus. Daarnaast een fijne groep en een enthousiaste reisleiding. De hotels waren zoals aangegeven van een goede tot uitstekende kwaliteit. Er waren interessante excursies met kundige gidsen, maar je krijgt ook volop de gelegenheid om zelf op onderzoek uit te gaan. Uitstekende reisorganisatie die reisorganisatie van het jaar 2019 verdient!.

9,3
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Zeer bijzondere excursies over de reis verdeeld.

Minpunten Djoser

  • Geen

Bezochte landen

  • India en Nepal
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Meerdere geweldige reizen gemaakt met Djoser (bezocht in oktober 2013)

Review geschreven door Toon Schrauwen op 02 oktober 2019

Simpele manier om je het gevoel van vrijheid blijheid te geven. Alle vervoer, verblijf, activiteiten en begeleiding uitstekend geregeld. Leuke manier van nieuwe mensen ontmoeten. Erg goede prijs/kwaliteitsverhouding. Leuke en interessante voorlichtingsdagen. Djoser geeft je het gevoel van een zeer betrouwbare reisorganisatie.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Altijd keuze uit meerdere excursies
  • Vrij om zelf nog invulling te geven
  • Goede begeleiding

Bezochte landen

  • Indonesië
  • China
  • Midden Amerika
  • Zuid-Amerika
  • Thailand
  • Californië
  • Atlanta
  • Gambia
  • Egypte
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Australië (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Elly Jonkers op 01 oktober 2019

Is meer een reisbureau voor jonge mensen: een klein tentje in- en uit kruipen is niet helemaal ons ding, maar was een bijzondere ervaring. De rest van de Australische reis was erg goed. Verder was het allemaal goed geregeld. Ook de retourvlucht wijzigen omdat we de F1 in Melbourne wilden zien was geen probleem.

8,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Amerika
  • Canada
  • Mauritius
  • Senegal
  • Marokko
  • Egypte
  • Verenigde Emiraten
  • Turkije
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Zeer afwisselende, kleurrijke en allesomvattende reis (bezocht in december 2018)

Review geschreven door Frans Devies op 01 oktober 2019

Goede planning van de rondreis zodat zeer veel verschillende bezienswaardigheden in een betrekkelijk korte tijd bezocht konden worden met de juiste hoeveelheid rust ertussen. Laten je veel eigen keuzes om de reis verder in te vullen. Zijn ook flexibel tijdens de reis met enthousiaste reisleiders. Heeft veel interessante reizen die je nergens anders krijgt voor die prijs. Goede app en website.

9,0
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Mogelijkheid voor eigen invulling
  • goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Interessante rondreizen

Bezochte landen

  • Mexico
  • Guatemala
  • Honduras
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Was prachtig (bezocht in januari 2019)

Review geschreven door Ilona Hengeveld op 30 september 2019

Ik vond het echt een fijne vakantie. Ik was van te voren geweest bij Djoser omdat, dit mijn eerste grote reis was. Zij hebben mij toen heel eerlijk en oprecht geholpen en geadviseerd ook tijdens de mail. Ik vond het fijn dat je aan de leeftijd en man of vrouw selectie kon zien waaruit de groep zou bestaan. Je was vrij om jezelf kenbaar te maken en contact met elkaar te zoeken. Tijdens de reis was er genoeg ruimte voor eigen initiatief en de bus was prima en de chauffeurs ook. Ze vertelde graag over hun Nieuw Zeeland. De eerste nacht in het eerste hotel viel wel echt tegen te krap te kleine kamer. Hierover had de reisleidster ons wel van te voren geïnformeerd en ook aan gegeven dat het haar ook zou helpen als we als we dat zo wrvaarde een klacht bij Djoser konden indienen. Dit hadden we ook gedaan en Djoser heeft hier adequaat op gereageerd. Onze reis was fantastisch mooi echt super indrukwekkend en het is echt mijn favorite geworden. Ik vond de reis betaalbaar voor hetgeen we kregen. 3800 voor 28 dagen meer dan waard geweest. We werden wel verrast door een inbraak in de bus helaas vele medereizigers waren spullen kwijt. De reisleidster heeft echt overal mee geholpen bij hen. Zelfs om mee Te gaan naar de ambassade om paspoorten te regelen en ook Djoser heeft op afstand geholpen. Er is zelfs een bloemetje verstuurd naar de betrokkenen. Ik kan niet wachten om weer te gaan en zou zeker Djoser ook weer benaderen.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Goed benaderbaar
  • betaalbaar
  • behulpzaam

Minpunten Djoser

  • De eerste accommodatie was te klein na zo een lange reis
  • ik vind zelf de prijs steeg omhoog hoe dichterbij de reis kwam dat vond ik niet te begrijpen en heb er ookniet naar gevraagd als ik eerlijk ben

Bezochte landen

  • Nieuw Zeeland
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Al zeker 12 x met Djoser op reis geweest en wij zijn erg enthousiast. (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door Els Van de Loo-Laurs op 30 september 2019

Tot nu toe altijd erg tevreden over reizen met Djoser. De reisbegeleiding is prima. Al verschillende ervaren reisbegeleiders gehad maar wel een eentje voor wie wij de 1e groep waren. Niets dan lof. Goed vervoer, leuke groepen. En heel fijn dat de groepen niet zo groot zijn.

7,7
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
7 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • De reisbegeleiding geeft goede tips om vrije dagen door te brengen. wij gaan nog altijd met veel plezier en vertrouwen met Djoser op pad.

Minpunten Djoser

  • nee
  • ik ben een zeer revreden klant

Bezochte landen

  • India-Nepal
  • Thailand
  • Egypte
  • Argentinie- Chli
  • Vietnam-Cambodje
  • Bollivia-Peru
  • China-Tibet
  • Mexico-Guatemala
  • Kenia-Tanzania
  • Namibie-Botswana-Zimbabwe-Zuid-Afrika
  • Ecuador
  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

faddasdaadsads

Review geschreven door Berk Bakay op 30 september 2019

daadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsadsdaadsdasadsads

7,7
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
6 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Rondreis Zuid-afrika (bezocht in november 2018)

Review geschreven door Marian Vermeer op 29 september 2019

Reisleiding was prima, het vervoer (busje) stukken minder! Accommodaties over het algemeen zou beter kunnen. De groep van slechts 14 personen was perfect!
Heel handige site met eigen account waar je alle voorbereidingen kunt bijhouden.

7,5
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
5 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • duidelijk programma
  • vrijheid

Minpunten Djoser

  • vervoer ter plaatse!
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen

Bijzondere ervaring (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Astrid Buitenhuis op 29 september 2019

Eigenlijk zijn er geen slechte dingen te melden. Over alles zeer tevreden. Vervoer, overnachtingsplekken,reisbegeleiding niks verkeerd. Al zo vaak met ze gereisd. Als er een reis niet doorging tijdig gemeld en alternatieven aangeboden die je niet hoefde te gebruiken. Erg vrijblijvend en vaak ook de mogelijkheid om met de lokale bevolking in contact te komen.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • vrijblijvendheid
  • grote van de groep
  • gezellige reisbegeleiding
  • onbekende plekken ontdekken

Minpunten Djoser

  • nog meer leuke reizen toevoegen

Bezochte landen

  • vietnam
  • honduras
  • madagascar
  • mauritius
  • el salvador
  • zuid afrika
  • tanzania
  • zanzibar
  • kenia
  • suriname
  • nieuw zeeland
  • oeganda
  • vs
  • namibie
  • sri lanka
  • malediven
  • egypte
  • alaska
  • costa rica
  • australie
  • borneo
  • bali
  • sunda eilanden
  • marokko
  • curacao
  • maleisie
  • tunesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Grandioos (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Angelique Kras op 29 september 2019

Een grandioze reisorganisatie met voor een ieder wat wils groot of klein niks moet alles mag. Fijne reisleiders die veel kunnen vertellen over het land. Goed vervoer en accommodaties. Ook als er een reis was geboekt en niet door ging op tijd een alternatief aangeboden of eventueel geld terug. Gaan met de reizen vaak naar plekken waar nog weinig toeristen komen. Veelzijdig mooie wandelingen door prachtige dorpjes waar je op een bijzondere manier met de bevolking in aanmerking komt. Ook bij sommige reizen een aantal dagen heerlijk bijkomen op een prachtig strand om vervolgens weer aan de terugreis te beginnen. Ik probeer een negatief aspect te vinden maar ik kan ze niet opnoemen.

8,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • goede reis leiding
  • , vrijblijvendheid

Minpunten Djoser

  • nog veel meer mooie reizen zoeken zodat er nog merr keuze komt
  • ,Misschien de reizen iets goedkoper maken

Bezochte landen

  • Vietnam
  • , Madagaskar Mauritius
  • Kenia
  • Tanzania
  • Zanzibar
  • Sri Lanka
  • Malediven
  • Uganda
  • Australië
  • New Zeeland
  • Alaska
  • ,Soenda Eilanden
  • ,VS
  • ,Costa Rica
  • ,Suriname
  • Honduras
  • ,El Salvador
  • ,Zuid-Afrika
  • ,Namibië
  • ,Egypte
  • ,Borneo
  • ,Balie
  • , Marokko
  • Curaçao
  • ,Florida
  • ,Maleisië
  • ,Tunesië
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers