Paspoort en visum St. Lucia

Paspoort en visum St. Lucia

Reis je binnenkort naar St. Lucia, of via St. Lucia naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor St. Lucia.

Heb ik een visum nodig voor St. Lucia?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal zes weken in St. Lucia verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan zes weken in Sint Lucia verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Sint Lucia in Brussel. Sint Lucia heeft geen ambassade in Nederland.

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor St. Lucia, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Sint Lucia vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort St. Lucia

Bij het inreizen van St. Lucia moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Guatemala kenner
Sponsors