Beste reistijd St. Lucia

Beste reistijd St. Lucia

Wat is de beste reistijd voor St. Lucia?

St. Lucia is het hele jaar door goed te bezoeken. De maanden december tot april vormen de droge periode. De gemiddelde temperatuur is dan 28 graden en er valt weinig regen. De droge periode valt samen met het hoogseizoen. Houdt er dus rekening mee dat het van december tot april drukker is dan anders . Ook de prijzen van hotels schieten dan omhoog.

Het hele jaar door zijn er festivals op St. Lucia, die leuk zijn om als reiziger mee te maken. In juli vindt bijvoorbeeld carnaval plaats. In augustus proef je de heerlijkste lokale hapjes tijdens het Market Feast in Castries.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Cuba kenner
Sponsors