Accommodaties St. Lucia

Accommodaties St. Lucia

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

Op St. Lucia vind je verschillende accommodaties en niet alleen maar luxe resorts met hun eigen privéstranden. Ook kleine hotelletjes en gasthuizen zijn aanwezig.

Hotel

All-inclusive hotels vind je vooral langs de westkust van St. Lucia. De meeste zitten vol in het hoogseizoen. Sommige hebben zelfs een spa of een sushi restaurant. Daarnaast zijn er ook kleinere hotelletjes die worden gerund door lokale families.

Guesthouse

In het noorden bij Rodney Bay vind je de meeste guesthouses. Deze gasthuizen worden door families gerund en ontbijt is meestal inbegrepen. Aan de westkust vind je meer geïsoleerde accommodaties.

Appartement

Een andere optie is om een villa of appartement te huren. Vooral in het noordelijke Cap Estate gebied zijn veel afgelegen huizen te huur.

Camping

Er is maar één camping op St. Lucia. Verder is het eiland geen kampeerland.

Wat is een typische accommodatie op St. Lucia?

Geniet op en top in een luxe resort op St. Lucia. Je hebt je eigen privéstrand, zwembad met uitzicht op de Pitons en een cocktail binnen handbereik.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Dominicaanse Republiek kenner
Sponsors