Ambassade & Consulaat St. Lucia

Ambassade & Consulaat St. Lucia

Waar vind je de ambassade van St. Lucia in Nederland?

In Nederland is geen ambassade van St. Lucia. De dichtstbijzijnde ambassade is in Brussel op Livornostraat 42. Voor vragen bel je naar 02 534 26 11 of mail je naar esc.embassies@skynet.be.

Waar vind je de Nederlandse ambassade op St. Lucia?

Op St. Lucia is geen Nederlandse ambassade. De dichtstbijzijnde Nederlandse ambassade staat op buureiland Trinidad en Tobago in hoofdstad Port of Spain. Je vind de ambassade op Edward Street 69-71. Voor vragen bel je naar (1-868) 625-1210 / 1722 of mail je naar por@minbuza.nl of info@holland.tt. De website van de ambassade is http://www.mfa.nl/por/.

Op St. Lucia is wel een Nederlands consulaat. Je vindt het consulaat in hoofdstad Castries op Bridge Street 9-11. Voor vragen bel je naar (758) 452-3592 / 458-8100 of mail je naar netherlandscon.slu@candw.lc.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Bahama's kenner
Sponsors