Goedkoop bellen & Internet St. Lucia

Goedkoop bellen & Internet St. Lucia

Hoe kan ik goedkoop bellen op St. Lucia?

Op heel St. Lucia vind je telefooncellen. Sommige werken op muntgeld, andere met telefoonkaarten. Die kaarten koop je in Cable & Wireless winkels, postkantoren of drogisterijen.

Je kunt ook een simkaart aanschaffen op St. Lucia en die in je eigen simlockvrije mobiele telefoon plaatsen. Dit is vooral handig voor mensen die wat langer op St. Lucia verblijven.

De goedkoopste manier om contact te leggen met de thuisblijvers is via Skype. Op de meeste computers in internetcafés is Skype geïnstalleerd en je betaald dan alleen de internetkosten.

Wat is het netnummer van St. Lucia?

Het netnummer van St. Lucia is: +1758.

Waar koop ik een simkaart?

Je koopt een simkaart bij een winkel van één van de telecomproviders Digicel of Lime.

Waar kan ik internetten op St. Lucia?

Op heel St. Lucia vind je internetcafés met goede computers. In sommige hotels of guesthouses kunnen gasten gratis gebruik maken van een computer.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Cuba kenner
Sponsors