Paspoort en visum Bonaire

Paspoort en visum Bonaire

Reis je binnenkort naar Bonaire, St. Eustatius of Saba? Of reis je via één van deze eilanden naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Bonaire, St. Eustatius en Saba.

Heb ik een visum nodig voor Bonaire, St. Eustatius of Saba?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal zes maanden (180 dagen) in Bonaire, St. Eustatius en Saba verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan zes maanden op de eilanden verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de immigratiedienst op Bonaire. Als je geboren bent op de voormalige Nederlandse Antillen, maar nu de Nederlandse nationaliteit hebt, kun je ongelimiteerd op Bonaire, St. Eustatius en Saba verblijven, zonder visum.

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Bonaire. St. Eustatius en Saba, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Bonaire, St. Eustatius en Saba vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Bonaire, St. Eustatius & Saba

Bij het inreizen van Bonaire, St. Eustatius of Saba moet je een geldig paspoort kunnen tonen.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Bonaire

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Panama kenner
Sponsors