Feestdagen & Festivals Bonaire

Feestdagen & Festivals Bonaire

Carnaval

Carnaval wordt groots gevierd in Caribisch Nederland. Op Aruba en Bonaire begint het feest veertig dagen voor Vastentijd. Er zijn parades en bandjes en mensen dansen in mooie kostuums op de straten. Carnaval op Curaçao duurt een hele maand en begint al op Nieuwjaarsdag. De dag voor Aswoensdag eindigt het feest met een enorme parade. Op Sint Maarten eindigt C=arnaval met een grote parade op 30 april.

One Cool Summer

Dit festival wordt gevierd op Aruba en duurt maar liefst zes maanden. Gedurende dit zomerse festival worden concerten en sportactiviteiten georganiseerd. Ook zijn er culturele events, waarbij je de heerlijkste Caribische gerechten proeft.

Maand Dag Feestdag of festival Plaats
Januari
Februari carnaval overal
Maart
April
Mei
Juni Duik Festival overal
Juli
Augustus
September
Oktober Internationale Zeil Regatta
November
December Bari Festival

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Bonaire

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

MiddenAmerika.nl kenner
Sponsors