Paspoort en visum Barbados

Paspoort en visum Barbados

Reis je binnenkort naar Barbados, of via Barbados naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Barbados.

Heb ik een visum nodig voor Barbados?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden in Barbados verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Barbados verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met het consulaat van Barbados in Den Haag, of de ambassade van het land in Brussel.

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Barbados, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Barbados vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Barbados

Bij het inreizen van Barbados moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Goed voorbereid op reis?

Voor informatie over praktische zaken als vaccinaties en inentingen, het regelen van een visum, reisverzekeringen, vervoer naar de luchthaven of geldzaken, moet je vaak meerdere websites bezoeken. MyTravelPlanner heeft alle praktische informatie samengebracht en leidt je via vijf vragen naar uw persoonlijke to-do lijst op het gebied van zeven praktische zaken!

Like deze pagina

Specialisten Barbados

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Guatemala kenner
Sponsors