Beste reistijd Barbados

Beste reistijd Barbados

Wat is de beste reistijd voor Barbados?

Het hele jaar door is het warm en zonnig op Barbados. Het hoogseizoen loopt van midden december tot midden april. In deze tijd valt ook de minste neerslag. Tijdens deze periode is het overal drukker dan normaal en zijn de prijzen van hotels duurder.

Surfers kunnen het hele jaar door hun lol op langs de kusten van Barbados. Vooral langs de oost- en de zuidkust zijn goede golven te vinden.

Kom je in juli naar Barbados? Dan vier je het jaarlijks terugkerende Crop Over festival. Vijf weken lang staat Barbados op zijn kop. Vooral in de hoofdstad Brigdetown wordt feest gevierd, zijn er markten en klinkt er overal muziek.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Barbados

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Panama kenner
Sponsors