Accommodaties Barbados

Accommodaties Barbados

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

Op Barbados zijn genoeg accommodaties om alle toeristen te herbergen. Er zijn wel grote prijsverschillen.

Hotel

Vooral langs de westkust van Barbados staan heel veel hotels en luxe resorts. Aan de oostkust is het allemaal iets rustiger en vind je geen grote hotelflats. Kleine hotelletjes vind je rond Bathsheba en Cattlewash.

Guesthouse

Guesthouses of hostels zijn met name langs de west- en zuidkust te vinden. Vooral rond Worthing en St. Lawrence Gap. Langs de oostkust zijn minder gasthuizen te vinden.

Appartement

Ga je voor langere tijd naar Barbados? Dan is het handig om een appartementje te huren. Vooral langs de westkust zijn veel appartementen te huur.

Wat is een typische accommodatie Barbados?

Op Barbados vind je vele achterblijfselen en ruïnes van de vijfhonderd windmolens die op het eiland gestaan hebben. Na Nederland had Barbados vroeger de meeste windmolens per vierkante meter. Overnacht in een oude suikermolen die is omgebouwd tot luxe hotel.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Barbados

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Cuba kenner
Sponsors