MiddenAmerika.nl Jouw vakantie naar Midden-Amerika begint hier!

Reviews Curaçao

8,5
8,9 Algemene ervaring
8,2 Beziens­waardigheden
7,9 Steden of plaatsen
8,8 Locals
7,6 Veilig
8,2 Natuur
9,5 Stranden
9,3 Klimaat
  • Aantal reviews: 165
  • Aantal waarderingen: 87

Familie bezoek (bezocht in maart 2014)

Review geschreven door Michelle Baars op 04 oktober 2016

Super eiland waar nog veel armoede te zien is! Maar super stranden: mooi wit. Het eten is er niet erg duur en je kan overal wel wat halen! Langs de straten zitten veel chinezen. Kijk wel goed naar de datums. Verder dineren op het strand echt heerlijk!!

8,5
10 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
9 Locals
7 Veilig
8 Natuur
9 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Curaçao

  • nederlandse taal

Minpunten Curaçao

  • afval langs wegen
Ultieme tip: Kijk verder dan het eiland! Ga langs lokale mensen en zaakjes!
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Een bijzonder plekje (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Mellanie van Zuijlen op 03 oktober 2016

Een prachtig land. Door er ook gewoond te hebben, kom je pas echt achter de schoonheden van een land. Heerlijk eten, leuke taal, vrolijke mensen en natuurlijk heerlijk weer. Curaçao is meer dan alleen een strand bestemming. Huur een auto en leer de echte kant van het eiland kennen. Koelbox mee en gaan naar één van de prachtige stranden aan de westkant van het eiland. Voor de avonturier en sportieveling de Christoffel berg beklimmen op naar park Shete Boka. Hier spatten de golven kapot tegen de rotsen en kan de natuur z'n gang gaan. Ook een dagtrip naar klein Curaçao mag je zeker niet missen. En heel soms kom je een dolfijn tegen onderweg. Zo niet kan je altijd nog naar het Sea Aquarium gaan. En dan 's middags lekker typisch Curaçaos eten bij Plasa Bieu. Om vervolgens door te gaan naar één van de vele happy hours op het eiland. Hier loopt jong en oud door elkaar. Maar wat het belangrijkste is, is dat het eiland vriendelijkheid uitstraalt. En geen stress te bekennen. Ook wel dushi bida!

8,1
9 Algemene ervaring
7 Beziens­waardigheden
7 Steden of plaatsen
9 Locals
7 Veilig
8 Natuur
9 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Curaçao

  • mooi
  • rust
  • zee
  • zon
  • eten

Minpunten Curaçao

  • arm
  • rijk
Ultieme tip: Bezoek Shete Boka, beklim de Christoffel berg, zwemmen bij Playa Lagun, eten bij Plasa Bieu en happy hour bij wet and wild!
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

A Dream came true (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Laura Nieuwenhuis op 03 oktober 2016

A Dream came true! Wat een prachtig eiland, en met prachtig bedoel ik.. wauw wat een mooie stranden en een heldere blauwe zee! Vooral Cas Abao en Grote knip vind ik de ultieme plekken waarbij je denkt aan een Bounty eiland. En de boomkippen /leguanen zoals de bewoners ze noemen zijn bijzonder! Deze werden tot voor jaren geleden nog gegeten :(. De laatste jaren niet meer en dat voelen de boomkippen, ze komen erg dicht bij de mens en blijven goed zitten voor een fotomoment.

Maar nu komt het: dit is nog maar 1 beleving van al dat moois! Zet je snorkel op en er gaat een onderwaterwereld voor je open. Vissen in alle kleuren en maten, je kijkt je ogen uit! Nog nooit heeft iets in mijn leven zoveel indruk gemaakt als dit vakantieavontuur. Ik raakte er gewoon ontroerd van..Waarom hebben wij dit niet in Nederland?! Ik die niet mag duiken, kreeg geen genoeg van het snorkelen. Als ik nu kon vertrekken zou ik zo weer gaan. Dan zou ik het lange vliegen al weer vergeten. Wij vlogen met KLM, Top verzorgd. Keuze aan eten ( Ik nam 3 x de Moslim-maaltijd, gewoon omdat ik niet van varkensvlees houd) en de hele vlucht animatie op je scherm. Het vliegen vond ik minder fijn, vooral boven de oceaan.

Verder is Willemstad een bezoekje waard en is het aan te raden om via je appartement/resort een auto te huren. Oja en laat geen elektronica achter in de auto. Verder zijn de mensen aardig, is het altijd lekker warm en heb je een rustige relax vakantie op Curaçao. Dit was precies wat wij op dat moment nodig hadden.

7,8
10 Algemene ervaring
6 Beziens­waardigheden
4 Steden of plaatsen
8 Locals
8 Veilig
7 Natuur
10 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Curaçao

  • De temperatuur
  • stranden
  • rust

Minpunten Curaçao

  • Weing locaal food
  • bewolkt
  • lange vliegreis
Ultieme tip: Snorkelen en boomkippen fotograferen
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers

Vakantie in de grootste zin van het woord (bezocht in maart 2016)

Review geschreven door Vanessa Van Duijl op 03 oktober 2016

Curaçao is een van de mooiste eilanden van Nederland. Er is van alles te beleven. Je kan heerlijk op het strand vertoeven met een drankje in je hand en genieten van de vele happy hour's bij zonsondergang. Vaak onder het genot van Caribische klanken van een dj of een liveband. De andere kust is wild en is een mooi natuurschouwspel. Er is een struisvogelfarm waar ze ecologisch te werk gaan. Er is een chi chi shop waar ze de chi chi poppen maken en beschilderen. Er is een aloë Vera farm waar je alle producten kan krijgen die hier van gemaakt worden. Het eten is er geweldig. Er zijn honderden eettentjes, voor elk budget wat wils. In Willemstad kun je heerlijk shoppen en er zijn honderden snuisterijen te vinden. Vergeet geen plakkie-plakkie mee te nemen voor op de muur thuis. Kortom een eiland om van te houden.

Ultieme tip: De beste tip is om een auto te huren en een van de prachtige baaien te bezoeken die Curaçao rijk is. Grote knip en Kleine Knip en Daaiboy zijn prachtig.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Prachtige stranden (bezocht in juni 2013)

Review geschreven door Julitta Van Cappelle op 03 oktober 2016

Heerlijke vakantie met de mooiste stranden. Huur een auto en verken zo het eiland, van de stad tot aan de rustige stranden. Juni is een heerlijke reismaand. Het was erg rustig dus je kan in stilte genieten van de mooie stranden en het onderwaterleven.

Pluspunten Curaçao

  • stranden
Ultieme tip: Restaurant Mundo Bizarro! Je kunt daar heerlijk eten en borrelen.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Living in paradise (bezocht in april 2015)

Review geschreven door Sanne Versteeg op 03 oktober 2016

In April 2015 vertrok ik voor stage voor vijf maanden naar Curaçao.
Hier heb ik op het vliegveld gewerkt en de KLM-vluchten afgehandeld.
Ik heb hier zoveel geleerd doordat het vliegveld relatief klein is en ik dus verschillende taken kon uitvoeren.
De werk-en woonsfeer op Curaçao is heel prettig, mensen zijn sociaal en relaxed. Ze vragen aan iedereen hoe het gaat ook al kennen ze je niet.
Als ik vrij was ging ik met huisgenootjes naar verschillende stranden of naar strandfeestjes.
Elk strand op Curaçao is prachtig en het is heerlijk om rond te toeren.
De sfeer is zo goed en dat is wat ik nog steeds mis van Curaçao.

8,8
9 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
9 Locals
8 Veilig
8 Natuur
10 Stranden
10 Klimaat

Pluspunten Curaçao

  • mentaliteit van bewoners
  • mooie stranden
  • altijd mooi weer

Minpunten Curaçao

  • het leven is niet goedkoop
Ultieme tip: Boottrip naar Klein Curaçao met The Mermaid. Prachtig strand en er zit ook een lunch en BBQ bij. Het is een onbewoond eiland.
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Stage op Curaçao (bezocht in april 2016)

Review geschreven door Mandy de Beer op 03 oktober 2016

Van april tot en met september heb ik stage gelopen op Curaçao. Ik was er nog nooit eerder geweest, maar ik heb echt de beste tijd van mijn leven gehad! Omdat er gewoon Nederlands gesproken wordt voelde ik me meteen thuis. De sfeer op het eiland is echt zo relaxt. Ondanks dat ik gewoon fulltime stage liep, voelde het als een vijf maanden lange vakantie. Het klimaat is heerlijk en de stranden zijn prachtig. Wel moet ik erbij zeggen dat, buiten de stranden en de toeristische attracties om, het eiland vrij vies en rommelig is (vervallen huizen, afval op straat et cetera). Maar als je op vakantie bent en in een hotel of resort zit zul je hier weinig last van hebben. De stranden Cas Abao en Mambo zijn mijn favoriet omdat je daar heerlijk kunt liggen. Om te snorkelen of duiken is Curaçao ook een aanrader. Mijn favoriete snorkelplek was Playa Lagun.

Verder is het echt een partyeiland. Ideaal voor jongeren en studenten. Aanraders zijn Wet&Wild (op vrijdag en zondag) en Zanzibar (op zaterdag). Ook bij Café de Tijd, een oer-Hollands bruin café in Willemstad, was ik vaak te vinden. Boodschappen doen is duur op het eiland. Ga in elk geval niet naar de Albert Heijn (duur!) maar naar bijvoorbeeld Centrum of de Boulevard. Een nog beter alternatief is uit eten gaan. In Willemstad kun je op veel plekken voor ongeveer twintig tot 25 gulden uiteten en het smaakt prima. De service laat op veel horecaplekken wel te wensen over, niet lullig bedoelt maar het werktempo van de locals ligt niet zo hoog.

Qua toeristische attracties kun je, behalve naar de vele stranden, nog veel meer doen. Zo heb ik de Christoffelberg beklommen (erg zwaar maar het is de ervaring zeker waard!), ben ik bij de struisvogelfarm geweest en heb ik het Sea Aquarium bezocht. Ook Klein Curaçao moet een aanrader zijn, maar heb ik zelf niet bezocht vanwege mijn krappe budget.

Hou je van uitgaan, stranden en mooi weer? Dan is Curaçao zeker een aanrader!

Pluspunten Curaçao

  • Mooie stranden
  • Lekker weer
  • Altijd gezelligheid
  • Leuke feestjes

Minpunten Curaçao

  • Slecht onderhouden wegen
  • Veel afval op straat
  • Supermarkten zijn duur
  • Weinig shopgelegenheid
  • Soms onveilig op straat
Ultieme tip: Huur een auto, eet kipshoarma bij Old Dutch, bezoek Café de Tijd, Wet&Wild en Zanzibar. Verder, smeer je goed in!
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Bounty stranden (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Wendy Kühn op 03 oktober 2016

Heerlijke stage gehad 4 maanden op Curacao, we hebben van alles meegemaakt en hebben zo veel mogelijk hotspots bezocht, ook klein Curacao. De heenweg is ziekmakend het strand, snorkelen, duiken en de terug weg is adembenemend. Een echte aanrader!

Pluspunten Curaçao

  • mooie stranden
  • veel duikgelegenheden
  • Nederlandse taal

Minpunten Curaçao

  • slecht openbaar vervoer
  • in de avond niet echt veilig
  • politie let niet op de verkeersregels
Ultieme tip: Neem niet te veel euro's mee en huur een auto
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Curacao <3 (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Marjolein Mues op 03 oktober 2016

Curacao is een absolute aanrader. Het is maar een klein eiland, maar er is zoveel te doen. Je kan lekker relaxen, maar ook een avontuurlijke vakantie is mogelijk. Voor iedereen wat wils! Bovendien is het eten heerlijk én kun je dat lekker in het Nederlands bestellen en met de gulden betalen.

9,3
10 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
7 Steden of plaatsen
10 Locals
9 Veilig
10 Natuur
10 Stranden
10 Klimaat

Pluspunten Curaçao

  • aardige mensen
  • mooi weer
  • lekker eten
  • prachtige natuur
  • niet duur

Minpunten Curaçao

  • ver weg
  • vroeg donker
Ultieme tip: Voor avonturiers: quad rijden in de outback Strand de grote knip
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Stage Curaçao (bezocht in april 2016)

Review geschreven door Wendy Kühn op 03 oktober 2016

Ben vier maanden op stage geweest, heb mijn duikbrevet gehaald en het hele eiland rondgetoerd met de auto. In vier maanden maar een dag regen gehad. Op 9 april tof en met 23 juli heerlijk! Was een top ervaring, voor herhaling vatbaar maar dan voor vakantie!

7,5
7 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
6 Steden of plaatsen
7 Locals
4 Veilig
9 Natuur
10 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Curaçao

  • nederlandse taal

Minpunten Curaçao

  • slecht openbaar vervoer
  • zakelijk gaat langzaam
Ultieme tip: Zorg dat je een auto huurt, en niet teveel euro's meenemen
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Heerlijk voor een weekje (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Rianne Nijsen op 02 oktober 2016

Heerlijk eiland voor een weekje, meeste mensen zeggen dat je er minimaal 9/10 dagen moet zijn, ik vond 7 ruim voldoende. Mambo beach is erg toeristisch (opzich valt het in september wel mee, juli & augustus is daar topdrukte). Prachtige gebieden om te snorkelen, genoeg mogelijkheden om te duiken onder begeleiding, heerlijk met dolfijnen zwemmen bij de Dolphin Academy en ontzettend gastvrij. Al met al een prima vakantie!

Pluspunten Curaçao

  • snorkelen
  • gastvijheid
  • duiken
Ultieme tip: Boottrip met de Mermaid naar Klein Curacao en een diner bij Madeiro op Mambo Beach
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers

Curaçao, altijd goed toeven (bezocht in december 2015)

Review geschreven door Truus Reichardt op 02 oktober 2016

Op zoek naar sloophout op het "sloophoutstrandje", waar van alles ligt. Van skeletten tot inderdaad sloophout. Van schelpen tot stenen en ook veel aparte dingen, waar vader en dochter heel erg om moeten lachen.

8,9
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
9 Locals
8 Veilig
9 Natuur
9 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Curaçao

  • Ook het binnenland is de moeite waard.
Ultieme tip: Curaçao: altijd goed, lekker weer, aardige mensen, mooie natuur, gezellige terrasjes, lekkere ijsjes, BBQ op het strand, snorkelen of duiken. Mijn tip: gewoon vaak naar toe gaan!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Ik moest een keer met dolfijnen zwemmen (bezocht in maart 2014)

Review geschreven door Eveline Detmers op 02 oktober 2016

Ik ben eigenlijk per ongeluk op Curaçao beland omdat rechtstreeks vliegen vanaf Amsterdam naar andere Caraïbische eilanden ongelooflijk duur is. Heb er geen spijt van gehad met als bonus dat ik met dolfijnen gezwommen heb. Curaçao is niet een bestemming waar je lang blijft als je wat anders wil dan strand, zee en zon, maar voor een paar dagen is het een topper.

6,9
6 Algemene ervaring
5 Beziens­waardigheden
5 Steden of plaatsen
8 Locals
8 Veilig
5 Natuur
8 Stranden
10 Klimaat

Pluspunten Curaçao

  • Zon
  • Zee
  • Strand

Minpunten Curaçao

  • Niet veel te doen.
Ultieme tip: Maak gebruik van het openbaar vervoer, dan zie je wat anders. En maak een praatje.
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Chill vakantie in Curaçao

Review geschreven door Koos Planting op 02 oktober 2016

Ons verblijf in Jan Thielbaai was echt perfect! We hadden een enorm huis gehuurd met vijf personen in het Papagayo Beach Resort (niet de goedkoopste, maar zeker wel een aanrader!). Vanuit ons huis keken we uit over zee! Het was slechts een paar minuten lopen naar het strand waar je werkelijk niets tekort komt. Goede eetgelegenheden, barretjes en zwemlocatie.

Pluspunten Curaçao

  • lekker warm
  • perfecte snorkel locatie
Ultieme tip: Huur een auto zodat je alle mooie stranden aan kunt doen.
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Droom eiland (bezocht in juni 2014)

Review geschreven door Mirthe Werkman op 02 oktober 2016

In 2014 heb ik een half jaar op Curaçao gezeten voor mijn stage. Nou ik kan je vertellen.. ik wou nooit meer naar huis! Wat een fantastisch mooi, maar vooral relaxed eiland. Je hoort altijd verhalen over Curaçao dat alles relaxed is daar, dat kan ik bevestigen. Beeld je even in dat je elk weekend rond een uurtje of 1700 met je blote voetjes in het strand staat te kijken naar de zonsondergang, een Caribisch muziekje op de achtergrond en een cocktailtje in je hand.. heerlijk! De hele week door zijn er overal feestjes te vinden op het eiland. En het relaxte is, de temperatuur blijft heerlijk. Zelfs 's avonds loop je nog in je korte broek rond, gelukkig is er wel altijd een windje waardoor het niet te warm is. Je hebt veel verschillende stranden op Cura, elk strand is weer anders maar ze zijn stuk voor stuk prachtig. Knalblauw en helder water, snorkelen kan hier dus perfect! Je hebt bepaalde stranden waar je mag barbecuen: de kleine knip bijvoorbeeld. Hier ben ik vaak op zondag met mijn huisgenoten naar toe gereden met een wegwerp barbecue en een koelbox vol met biertjes. Je ziet hier ook vaak Antilliaanse families met elkaar barbecuen, echt een sfeertje. Ondanks dat Curaçao niet heel groot is, vermaak je je elke dag opnieuw!

8,4
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
7 Steden of plaatsen
9 Locals
3 Veilig
9 Natuur
10 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Curaçao

  • prachtige stranden
  • relaxt
  • aardige locals
  • altijd mooi weer

Minpunten Curaçao

  • slecht openbaar vervoer
Ultieme tip: Klein Curaçao! Dit is een onbewoond eiland. Je vaart hier met een catamaran naar toe. Het water is nog blauwer daar dan je kan dromen, en overal zie je schildpadden zwemmen!
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers

Het heeeerlijke Curacao (bezocht in september 2015)

Review geschreven door Verne de Bruijn op 02 oktober 2016

Curacao is geweldig!! Het is zeker de moeite waard om dit prachtige land een keer te bezoeken. Ga duiken, naar Klein Curacao en drink heerlijke cocktails op het strand bij Chill! De lokals zijn super vriendelijke en de feestjes zijn ook super..

Ultieme tip: Vis eten bij seaside terrace
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers

Heerlijk eiland (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Danielle Stomp op 02 oktober 2016

Wat een heerlijk eiland. Heerlijke temperatuur, vriendelijke mensen en mooie stranden. Ga er op uit en huur een auto. En geniet van het prachtige achterland. Willemstad is prachtig met zijn mooie gekleurde huizen. Ga eten bij de Gouverneur echt een aanrader. Het restaurant is gelegen in een prachtig landhuis en waar je mooi uitzicht hebt op de kade van Willemstad. En in de binnentuin waan je je in de vroegere tijden. Cas Abou heeft een schitterend strand mooi wit zand met een azuur blauwe zee.

9,5
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
10 Locals
9 Veilig
10 Natuur
10 Stranden
10 Klimaat

Pluspunten Curaçao

  • Hele jaar heerlijke tempartuur

Minpunten Curaçao

  • Bekende mensen tegen komen
Ultieme tip: Blijf niet op het strand of resort hangen. Huur een auto en geniet van het mooie achterland, met zijn mooie Landhuizen. Ook de leuke strandje is een aanrader zoals Cas Abou.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Love the island (bezocht in januari 2015)

Review geschreven door Joyce Cuunders op 02 oktober 2016

Het mooie Curaçao, ik heb de tijd van mijn leven gehad daar! De Mooiste strandjes vind ik dan ook die het verste weg zijn. Playa lagun waar je heerlijk kan snorkelen en kans hebt om met schildpadden te zwemmen. Kokomo beach gewoon een super strandje als je niet een uur in de auto wilt zitten, port marie is mijn favo, heerlijk strand, lekker vlot in het water waar je op rond kan dobberen en je kan er super lekker lunchen. Ook had ik het geluk toen in op het vlot lag om de manta rog te spotten die tussen casa abao en port marie zwom. Super om zo'n beest in het echt te spotten. Is dus zeker de moeite waard om naar deze strandjes te gaan.

Pluspunten Curaçao

  • gezelligheid
  • feest
  • zon

Minpunten Curaçao

  • gevaarlijke wegen
  • auto is nodig
Ultieme tip: Ga een dag mee met de mermaidtour naar klein curaçao, waar je zeker kans hebt dat je kan zwemmen met de schildpadden.
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Curacao (bezocht in augustus 2011)

Review geschreven door Frozan Van Vugt op 02 oktober 2016

Dit was ons eerste ervaring en verre reis in Midden Amerika. We hadden een resort op Jan Tiel baai en daar vandaan met een gehuurde auto door heel het eiland getrokken.
Alle kleinere strandjes vonden wij persoonlijk het leukst. In 3 weken hebben wij kunnen zien en doen wat wij op een vakantie voor oog hadden en dat is het eiland goed verkennen. We hebben vogelparken bezocht, grotten in geweest en strand feestjes meegemaakt, verder genoten van zon, zee en strand.

Ultieme tip: Met dolfijnen zwemmen, vogelparken bezoeken en genieten van snorkelen
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep

Een tropisch eiland ver weg waar gewoon Nederlands gesproken wordt! (bezocht in juli 2009)

Review geschreven door Dino Zwaneveld op 02 oktober 2016

Mijn thuisbasis tijdens een missie drugsbestrijding met de Koninklijke Marine. Een prachtig eiland in het Caribisch Gebied. Zo ver van huis maar aan de andere kant zo dichtbij omdat er gewoon Nederlands gesproken wordt!

9,4
10 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
10 Locals
9 Veilig
10 Natuur
10 Stranden
10 Klimaat

Pluspunten Curaçao

  • aardige mensen
  • leuke sfeer
Ultieme tip: Hou je van strand, gezelligheid, mooi weer en leuke beachparty's? Dan is Curaçao een echte aanrader!!
Aangeraden voor: Stellen
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Belize kenner
Sponsors