Paspoort en visum Curaçao

Paspoort en visum Curaçao

Reis je binnenkort naar Curaçao, of via Curaçao naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Curaçao.

Heb ik een visum nodig voor Curaçao?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal zes maanden (180 dagen) in Curaçao verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan zes maanden in Curaçao verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met het Kabinet van de Gouverneur van Curaçao. Als je geboren bent op de voormalige Nederlandse Antillen, maar nu de Nederlandse nationaliteit hebt, kun je ongelimiteerd op Curaçao verblijven, zonder visum.

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Curaçao, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Curaçao vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Curaçao

Bij het inreizen van Curaçao moet je een geldig paspoort kunnen tonen.

Specialisten Curaçao

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

MiddenAmerika.nl kenner
Sponsors