Paspoort en visum Aruba

Paspoort en visum Aruba

Reis je binnenkort naar Aruba, of via Aruba naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Aruba.

Heb ik een visum nodig voor Aruba?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal zes maanden (180 dagen) in Aruba verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan zes maanden in Aruba verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Aruba in Den Haag. Voor mensen met de Nederlandse nationaliteit die in Aruba geboren zijn, geldt dat ze ongelimiteerd in Aruba mogen verblijven zonder visum.

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Aruba, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Aruba vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Aruba

Bij aankomst in Aruba moet je paspoort geldig zijn.

Like deze pagina

Specialisten Aruba

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Bahama's kenner
Sponsors