Accommodaties Aruba

Accommodaties Aruba

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

Op Aruba zijn verschillende soorten accommodaties te vinden. Van luxe villa's tot kleine bed & breakfasts.

Hotel

Een groot deel van de overnachtingsmogelijkheden op Aruba en andere eilanden bestaat uit luxe dure resorts met alles erop en eraan. Op Curaçao heb je iets meer keus en kun je ook overnachten in budget hotels.

Op Sint Maarten heb je op de Franse kant van het eiland wat meer keuze. Hier vind je kleinere hotelletjes en grote resorts. Op het Nederlandse deel zijn er vooral grote hotels.

Appartement

Appartementen zijn te huur, maar staan meestal verder weg van het strand dan de dure hotels.

Camping

Op Bonaire en Curacao is het verboden te kamperen. Op Aruba mag het wel op sommige plekken, maar daar heb je dan wel een vergunning voor nodig.

Wat is een typische accommodatie?

Op Bonaire zijn de meeste resorts gericht op duikers. Zo heeft elk luxe hotel zijn eigen duikschool waar je spullen kunt huren en waar je kunt leren duiken.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Aruba

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Cuba kenner
Sponsors