Paspoort en visum Sint Maarten

Paspoort en visum Sint Maarten

Reis je binnenkort naar Sint Maarten, of via Sint Maarten naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Sint Maarten.

Heb ik een visum nodig voor Sint Maarten?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal zes maanden (180 dagen) in Sint Maarten verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan zes maanden in Sint Maarten verblijven, dan moet je voorafgaand aan je reis een werk- of verblijfsvergunning aanvragen. In sommige gevallen kan een enkelvoudig inreisvisum vereist zijn. Neem voor meer informatie contact op met het Kabinet van de Gouverneur van Sint Maarten.

Voor mensen met de Nederlandse nationaliteit die op Sint-Maarten geboren zijn, geldt dat ze ongelimiteerd op Sint Maarten mogen verblijven zonder visum.

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Sint Maarten, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Sint Maarten vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Sint Maarten

Bij het inreizen van Sint Maarten moet je paspoort geldig zijn.

Specialisten Sint Maarten

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Mexico kenner
Sponsors