Tip van de redactie: dit is het állermooiste hotel op Aruba

Tip van de redactie: dit is het állermooiste hotel op Aruba

door Charlotte de Vries

“Van de buitenkant lijkt het boetiekhotel niet bijzonder, maar toen we binnenstapten…”

Vraag een willekeurige local naar het mooiste hotel op Aruba en het antwoord is geheid: het Boardwalk Boutique Hotel. Waarom is dit hotel zo geliefd onder Arubanen? Ik besloot daar samen met mijn vriend achter te komen.

Na een geweldige homestay in de wijk Paradera, reden we voor onze laatste drie nachten naar Boardwalk. Van de buitenkant lijkt het boetiekhotel niet bijzonder. Net als veel gebouwen op het eiland, is ook dit pand omgeven door zand, rotsen, muren en een hek. Maar toen we binnenstapten…

…liepen we een oase in. Houten vlonders begeleidden ons naar een oerwoud. Boardwalk schijnt behalve een verblijfplaats voor toeristen ook een bomenasiel te zijn. De eigenaren ‘adopteren’ bomen van lokale tuincentra. Honderden exotische planten en fruitbomen verrijken daardoor het terrein.

Te midden van al het groen liggen twee kristalblauwe zwembaden. En daaromheen staan de casita’s: kleurrijke huisjes met patio’s. Je vindt er alles wat je nodig hebt. Van een heerlijk bed en keukentje tot snorkelsets en een koelbox. Wij trokken gelijk een fles champagne uit de koelkast en proostten op Boardwalk’s eigen strand op Palm Beach.

Ja, dit is inderdaad het mooiste hotel op Aruba. Wil jij erheen? Bekijk hier de beschikbaarheid. Meer weten over het eiland? Lees dan mijn tips voor een droomvakantie op Aruba!

Specialisten Aruba

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Curaçao kenner
Sponsors