Winnaar droomreis bekend Ben jij die bofkont?

Winnaar droomreis bekend

17 januari 2019 door Getaway Travel

In de afgelopen maanden kon je meedoen met onze droomreis-actie, waarmee je kans maakt op een volledig verzorgde rondreis met Sawadee naar je favoriete bestemming. Nu is het zover, uit álle inzendingen hebben we een winnaar gekozen. Tromgeroffel...

Wij van Getaway Travel en onze vrienden van Sawadee feliciteren Niels Wesselink met een compleet verzorgde reis voor twee personen naar... GUATEMALA! Je leest zijn reactie onderaan deze pagina.

Niet gewonnen? Niet  getreurd!

Niet iedereen kan de gelukkige winnaar zijn van een rondreis door Guatemala. Daarom hebben we nog meer leuke acties, persoonlijke tips en reisinspiratie voor je op een rijtje gezet:

  • Wil jij persoonlijke reistips ontvangen voor je volgende reis én kans maken op een duurzaam reispakket ter waarde van €250?

  • Of liever persoonlijke reisdeals in je mailbox?

  • Nog niet alle spullen voor je volgende reis in huis?

  • Twijfel je nog over je volgende bestemming?

  • Wist je dat jij met je reiservaring iets terug kan doen voor de aarde?

Reactie Niels

'Sprakeloos luisterde ik naar de mededeling dat ik een reis gewonnen heb. Op reis naar Guatemala met Sawadee, we mogen samen 17 dagen rondreizen in Midden-Amerika! Een lot uit de loterij, uit zo veel inzendingen getrokken! Dat gelooft toch niemand als je dit even gezegd wordt? Ik neem deze prijs heel graag in ontvangst, want ik weet zeker dat het een hele mooie ervaring gaat worden.'

Sponsors