MiddenAmerika.nl Cirque du Soleil bouwt uniek pretpark in Mexico

Cirque du Soleil bouwt uniek pretpark in Mexico

18 oktober 2016 door Victorine Sandkuyl

Kleurrijke kostuums, bijzondere muziek en de meest lenige acrobaten, een voorstelling van de artiestengroep Cirque du Soleil voelt haast als een magische ervaring. Wie ooit naar Cirque du Soleil is geweest, is al snel fan van de vertoonde kunsten en prachtige muziek.

Sinds 1984 heeft Cirque du Soleil een aantal vaste shows in Amerika en een paar rondreizende shows in Amerika, Europa, Azië en Oceanië. De combinatie van live muziek, indrukwekkende dans, kleurrijke lichten en de afwezigheid van dieren zorgt al jaren voor de meest spectaculaire shows. 

Eigen pretpark

Ben jij één van die Cirque du Soleil-fans? Goed nieuws, want de artiestengroep is bezig met het ontwerpen en opzetten van een pretpark in Mexico! In tegenstelling tot andere pretparken waar je vooral veel en lang in de rij staat om in een attractie te kunnen, is het de bedoeling dat de bezoekers van dit nieuwe pretpark onderdeel worden van de show. Je wordt letterlijk omring door artiesten en attracties van Cirque du Soleil waardoor je je in het middelpunt van de actie bevindt.  

Uitdaging

Volgens Guy Laliberté, een van de oprichters van Cirque du Soleil, is het de uitdaging om iets te creëren wat de wereld nog niet eerder gezien heeft. Denk aan dezelfde originele creativiteit die je in de voorstellingen van Cirque du Soleil ziet; weelderige,  kleurrijke animaties en imposante, fantasierijke gebouwen.  

Kan jij niet wachten om dit ultieme pretpark te bezoeken? Helaas, je moet nog wel even geduld hebben voordat je hierheen kunt, volgens de planning opent het Circque du Soleil pretpark pas in 2018 haar deuren.

Sponsors