Sint Maarten

Reviews Sint Maarten

7,8
7,6 Algemene ervaring
6,8 Beziens­waardigheden
7,0 Steden of plaatsen
7,2 Locals
7,6 Veilig
8,4 Natuur
9,2 Stranden
8,4 Klimaat
  • Aantal reviews: 6
  • Aantal waarderingen: 5

Zonvakantie Sint Maarten (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door Caressa van Eis op 29 december 2017

Sint Maarten is een prachtig sfeervol en no stress eiland met aardige lokale mensen. Sint Maarten is een heel klein eiland met prachtige stranden. Winkelen in Front Street, Philipsburg (Nederlands) is gewoon zo leuk en gezellig met alle leuke gezellige kleuren huisjes/gebouwen.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
8 Natuur
10 Stranden
10 Klimaat

Pluspunten Sint Maarten

  • Sfeervol
  • Gezellig

Minpunten Sint Maarten

  • Te veel toeristen van cruise schepen
Ultieme tip: Een of 2 dagen auto huren en touren over het eiland om ook andere leuke plekjes te bezoeken zoals Maho Beach. Hier kun je vliegtuigen spotten.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers

Sint Maarten (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Manon Postma op 05 november 2017

Franse gedeelte is iets mooier dan Nederlandse gedeelte. Op pic paradise fantastisch uitzicht over het eiland. Met de auto kan je prima over het hele eiland komen. Neem ook de boot naar St. Barths en Eustasius of Anguilla.

6,9
7 Algemene ervaring
6 Beziens­waardigheden
5 Steden of plaatsen
7 Locals
7 Veilig
7 Natuur
8 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Sint Maarten

  • relaxt
  • caribisch
  • strand
  • carib beer

Minpunten Sint Maarten

  • wegen slecht
  • verkeer gevaarlijk
  • toeristisch
Ultieme tip: Ga naar Grand Case, 1 groot strand en iets verderop kleiner strandje. Ga naar Calmos voor salsa avond! Eerst lekker eten (neem de tonijn) en daarna live salsa muziek.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep

Sint Maarten kolibrie-paradijs (bezocht in februari 2016)

Review geschreven door Marijke Brugman op 14 mei 2017

Heerlijk eiland, gezellige mensen, geen stress én een prachtige natuur met een indrukwekkende flora en fauna! Leguanen zijn er bijvoorbeeld zat, net zoals de talloze kolibries in alle soorten kleuren en maten. Ik heb alweer heimwee naar dit supermooie eiland...

Pluspunten Sint Maarten

  • Gezellig
  • , fijn klimaat
Ultieme tip: Er zijn prachtige koraalriffen in de omgeving. Kijk je ogen uit!
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Op de koffie bij mijn tante (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door Julia Blank op 11 mei 2017

In februari gingen mijn vriend en ik op bezoek bij mijn tante. Ze is samen met mijn oom al een aantal jaar geleden verhuisd is naar het eiland. We waren hier nog nooit geweest en zijn ook niet persé de mensen om te kiezen voor een warme bestemming. Het was aangenaam warm omdat dit een van de bovenwindse eilanden is. 's Nachts koelt het ook prettig af.

Het is een eiland waar bbq in de lucht hangt en er overal wel wat te beleven valt. Mijn oom en tante waren gids en dat was voor ons echt nodig om de schoonheid te ontdekken en de mensen te begrijpen. Ik kan echt zeggen dat ik het een cultuur shock vond hoe ze daar dagdagelijks leven. Enorm relaxt! Terwijl wij meer in een constante rush leven en alles snel moet gaan.

Er is veel te doen op het eiland. Wij zijn een aantal dagen actief gaan wandelen. Een enorme aanrader hier is Lottery Farm op het Franse deel van het eiland. Hier kun je ook klimmen en is een enorm mooi zwembad verstopt in een oase van groen.

Ook zijn we een dag gaan kanovaren en spotte daar zeeschildpadden. Neem rustig je tijd om alles te ontdekken. En je moet echt actief op zoek gaan naar verhalen, deze staan er niet overal mooi op bordjes bij. Het was een leuke vakantie om nooit te vergeten!

7,6
7 Algemene ervaring
5 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
7 Locals
7 Veilig
9 Natuur
9 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Sint Maarten

  • Cultuur
  • Eten
  • Natuur
  • Activiteiten

Minpunten Sint Maarten

  • Verkeersopstoppingen
Ultieme tip: Mijn ultieme tip: sushi gaan eten in de dreams op het strand en dan gaan voor de dragon roll. Ik krijg er nu al weer zin in!
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

St. Maarten klein paradijs (bezocht in december 2016)

Review geschreven door Angelique Chong op 10 mei 2017

Culinaire hoofdstad van de carribean met meer dan 350 restautants! 37 mooie stranden. Twee landen in één. Superleuke ervaring en zeker de moeite waard om een week naar toe te gaan. Omringd door verschillende eilanden die ook zeker de moeite waard zijn om een dagje naar toe te gaan. Anguilla, Saba en st. Barth

7,0
7 Algemene ervaring
5 Beziens­waardigheden
6 Steden of plaatsen
6 Locals
8 Veilig
9 Natuur
9 Stranden
6 Klimaat

Pluspunten Sint Maarten

  • restaurants in alleprijsklasse

Minpunten Sint Maarten

  • veel verkeer
Ultieme tip: Eten bij de Lolo's in Grand case.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Sint-Maarten (bezocht in december 2015)

Review geschreven door Mark Van Rijn op 11 oktober 2016

Sint Maarten is echt een eiland waar je optimaal tot rust kunt komen, je kan er heerlijke wandelingen maken en de natuur is prachtig. Voor de jeugd zijn er ook genoeg uitgaansmogelijkheden (Tantra is een aanrader 18+). Bovendien is het een mooi eiland om duiken te maken (e.v.t. zelfs met haaien)

7,6
7 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
6 Steden of plaatsen
6 Locals
6 Veilig
9 Natuur
10 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Sint Maarten

  • Heerlijk klimaat
  • Prachtig landschap

Minpunten Sint Maarten

  • Relatief klein eiland
  • Lastige landing vliegangst
Ultieme tip: Maho Beach staat bekend om de extreem laag overkomende vliegtuigen. Dit is echt een must go als je in Sint Maarten bent! Dit zul je nergens anders op de wereld zo ervaren als hier.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Cuba kenner
Sponsors