Riksja Travel Online en toch persoonlijk!

Reviews Riksja Travel

8,6
8,8 Algemene ervaring
8,7 Boekingsproces
8,4 Reisleiding
8,5 Accommodatie(s)
8,5 Vervoer
8,4 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 29
  • Aantal waarderingen: 163

Rondreis Deep South Amerika (bezocht in augustus 2019)

Review geschreven door Monique Aalpol op 04 oktober 2019

Persoonlijk advies en prima locaties en accommodaties. Slapen in Natchez in de Monmouth plantation was echt fantastisch en de vele leuke tips en extra info was erg fijn. Deep South stond al een tijdje op ons lijstje de steden; Nashville, Memphis, New Orleans zijn fantastisch. De prachtige natuur van de Great Smokey Mountains was een mooie afwisseling. Hebben geboekt zodra we zagen dat Riksja de reis aan kon bieden.

9,0
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Travel

  • Persoonlijk
  • Accommodaties prima
  • snelle communicatie

Minpunten Riksja Travel

  • Campers ook aanbieden

Bezochte landen

  • zuid afrika
  • amerika
  • Canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Grenzen verleggen (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Virginie Lenoir-Baillieux op 02 oktober 2019

Met Riskja travel sta je dicht met lokale bevolking, slaapt niet altijd in grote hotels en komt op plaatsen waar niet iedere toerist komt. Kortom voor onze de ideale reisorganisatie. Wij kijken terug op een aantal hele mooie reizen

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Indonesie
  • Vietnam
  • Thailand
  • costa rica
  • Jamaica
  • Aruba
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis door Kerala en Tamil Nadu (bezocht in maart 2018)

Review geschreven door Martin de Munck op 01 oktober 2019

De 4 reizen die Riksja Travel voor ons heeft georganiseerd zijn helemaal afgestemd op onze wensen. Zij beschikken voor de afzonderlijke landen over reispecialisten, die het land goed kennen en uit eigen ervaring kunnen adviseren. De hotels zijn vaak verrassend. De plaatselijke agenten die door Riksja worden ingeschakeld beschikken over betrouwbare chauffeurs/gidsen. Riksja was daarom voor ons onze een logische keuze voor het organiseren van onze reis naar Myanmar in februari 2020.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Travel

  • de suggesties door middel van bouwstenen zijn erg handig om een eigen reis samen te kunnen stellen

Minpunten Riksja Travel

  • ondanks goed nadenken kunnen we geen verbeterpunten bedenken.

Bezochte landen

  • Thailand
  • , Cambodja
  • , Vietnam
  • , India
  • Verenigde Staten
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Cowboys en National Parks of the Midwest (bezocht in mei 2019)

Review geschreven door Henriette Haaijman-van Vueren op 29 september 2019

Vanaf het moment dat je gaat oriënteren is Riksja er voor je. We krijgen altijd eerlijk advies over het persoonlijk samenstellen van de reis. Riksja kiest nooit voor de plekken met massatoerisme, maar probeert altijd een unieke ervaring te geven op locatie, waarbij ook de lokale bevolking wordt betrokken. Daarbij geeft Riksja reizen met een mooie balans tussen alles al geregeld en de vrijheid om zelf nog het avontuur aan te kunnen gaan op locatie. Wij hebben al meerdere reizen met Riksja gemaakt en zijn nog nooit teleurgesteld.

8,3
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Travel

  • Vrijheid
  • Specialisme
  • Maatwerk
  • Milieuvriendelijk
  • Betrokken

Bezochte landen

  • Amerika
  • Maleisië
  • China
  • Canada
  • Sri Lanka
  • Mexico
  • Bali
  • Ecuador
  • Dominicaanse republiek
  • Thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Safari Tanzania en Zanzibar (bezocht in juli 2019)

Review geschreven door Anne-marie de Haas op 29 september 2019

Persoonlijke service en begeleiding tijdens boekingsproces. Echt op maat meegedacht en ingevuld.
Geweldige gids tijdens de safari. Prachtige Lodges en tenten kamp. Top locaties. Meest prettige en ruime resort in noord Zanzibar en hotel in de hoofdstad super centraal. Goede uitgebreide informatie vooraf.

7,7
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
7 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Prachtig Peru (bezocht in juli 2019)

Review geschreven door Anneke Keetlaer op 28 september 2019

Mooie reis naar Peru, veel gezien en heel afwisselend, reis goed geregeld, authentieke onderkomens, leuke tips en goede gidsen. Vooraf goed contact met medewerkers, ook tijdens de reis snel contact inidien nodig.

8,5
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Travel

  • Mogelijkheid om een geheel individuele reis samen te stellen

Minpunten Riksja Travel

  • Geen
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Georganiseerd maar toch je vrijheid (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Michel Klaassen op 15 november 2018

Riksja travel is een leuke reis organisatie waar je deels zelf je reis kan samenstellen. Het zijn georganiseerde reizen maar je kan toch ook er een eigen draai aan geven. Altijd leuke en mooie acco’s .

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Travel

  • bouwstenen
  • leuke acco’s

Minpunten Riksja Travel

  • geen

Bezochte landen

  • zuid afrika
  • botswana
  • mozambique
  • zambia
  • namibie
  • australie
  • nieuw zeeland
  • cook eilanden
  • indonesie
  • japan
  • hong kong
  • canada
  • amerika
  • mexico
  • belize
  • guatemala
  • lesotho
  • swaziland
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen

Rondreis Mexico, Guatemala en Belize (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Muriël Klavers op 11 november 2018

Goede communicatie voor en tijdens de reis. Voorafgaand veel gesproken met een reisagent die alles tot in detail met ons heeft geregeld. Ons plan is meerdere malen teruggestuurd met de vraag vanuit ons om het aan te passen. Dit hebben ze goed gedaan door bouwstenen zo te vervormen dat het paste binnen ons wensenlijstje.

Pluspunten Riksja Travel

  • individueel
  • kleinschalig
  • cultureel

Bezochte landen

  • Mexico
  • guatemala
  • belize
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super reis (bezocht in september 2015)

Review geschreven door Linda Van den broek op 20 oktober 2018

Alles was super geregeld! Goed contact met Riksja ze kijken echt naar wat je wil halen uit je reis! Accommodaties zijn niet standaard, wat een leuke ervaring is! Leuke actieve excursies met goede gidsen waar nodig en altijd lokaal! TOP!

9,5
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Travel

  • persoonlijk contact met ervaren reisperss

Minpunten Riksja Travel

  • niet

Bezochte landen

  • Cuba
  • Vietnam
  • Cambodia
  • Thailand
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers

Geweldige belevenis (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Marian ten Thij op 17 februari 2018

De accommodaties waren erg gevarieerd, verschillende manieren van reizen maar alles goed georganiseerd en steeds opgevangen door geweldige plaatselijke gidsen. De nachttrein was een hele belevenis. Halong Bay was geweldig, je blijft je verbazen. De verschillende markten die we bezocht hebben. Het geweldige eten, ook op straat, zoals we tijdens onze foodsafari geleerd hadden.

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Travel

  • home stay in Sapa

Bezochte landen

  • vietman
Aangeraden voor: Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Klantvriendelijkheid ten top (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Ingrid Pancras op 18 januari 2018

Ik heb nog niet eerder zo'n fijn, klantvriendelijk boekingsproces meegemaakt: vriendelijk, flexibel en meedenkend. Op deze manier hebben we de perfecte reis voor ons gezin kunnen samenstellen, met mooie accommodaties, goed vervoer en een prettige reisroute!

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Travel

  • kindvriendelijk
  • inspelen op wensen

Minpunten Riksja Travel

  • boeken van sinle kamers is ingewikkeld
Aangeraden voor: Gezinnen, Natuurliefhebbers

Mooie rondreis Brazilië (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Yorick Desmense op 18 januari 2018

Zeer professioneel, goed netwerk en in staat reizen op maat te maken voor een goede prijs! Onze reis in Brazilië was zeer geslaagd; het jaar daarna zijn we in Mexico op rondreis geweest en ook dat is erg goed bevallen.

8,3
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Brazilië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mexico (bezocht in augustus 2011)

Review geschreven door Sharon Schouwenaar op 16 januari 2018

De reis met Riksja is goed bevallen. Duidelijke routebeschrijving, mooie route en goede hotels. Alles was op en top geregeld. We hebben veel hoogtepunten gezien in Yucatan. Daarnaast ook mooie excursies met leuke reisleiding. Wat erg prettig was, is dat er een lokale reisagent beschikbaar is om te bemiddelen.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Travel

  • goede bereikbaarheid
  • afwisseling tussen passende hotels

Minpunten Riksja Travel

  • nu even geen idee

Bezochte landen

  • Mexico
  • Tanzania
  • Dominicaanse Republiek
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Peru rondreis (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Michiel de Bode op 16 januari 2018

Alles goed op orde, goede voorbereiding en duidelijke contacten.
Zo is er een live chat en is vragen stellen altijd mogelijk. In Peru zelf komt er ook nog een keer iemand van de organisatie langs om alles door te spreken.

8,8
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Peru
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Goed georganiseerde met lokale mensen met passie (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Sophie de Bode op 16 januari 2018

Onze reis met Riksja Travel was goed georganiseerd en ook goed gecommuniceerd voor/met ons. Naast dat ze rekening houden met de wensen die je hebt voor je reis, geven ze voornamelijk advies op eigen ervaring gebaseerd! Ze werken samen met lokale bedrijven en tijdens onze reis waren dit super leuke/gezellige mensen met een passie voor hun beroep. Ik heb dankzij Riksja Travel een super reis gehad in Zuid-Amerika!

8,7
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Travel

  • persoonlijke aandacht
  • goede voorlichting

Bezochte landen

  • peru
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Eerste verre reis - Bali (bezocht in augustus 2015)

Review geschreven door Lisa Blaauwendraad op 30 december 2017

De reis was helemaal op maat samengesteld. De reisspecialist nam uitgebreid de tijd om naar onze wensen te luisteren. Op locatie werken ze met lokale organisaties, wat de lokale economie stimileert. Alles was perfect geregeld en door de uitgebreide informatie vooraf, wisten we wat we konden verwachten qua organisatie. De gekozen accomodaties waren uniek en goed verzorgd.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Travel

  • werken met lokale organisaties
  • op maat gemaakt
  • alles wordt geregeld dus ideaal als je niet lang op reis kan

Minpunten Riksja Travel

  • ivm een reis werd onze reisspecialist vervangen door een collega. ik had liever 1 contactpersoon gehad

Bezochte landen

  • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Super reis naar thailand (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Ferdie Breek op 28 december 2017

Een fijne reisorganisatie die echt met je meedenkt. De reis was zelf ook uitmuntend geregeld met prachtige hotels en erg gave excursies. Zo hebben we geslapen in een drijvend hotel op het mooi meer in het khao sok park. Een bijzondere ervaring. Top gedaan Riksja Travel!

9,6
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Cultuurliefhebbers

Avontuurlijke reizen (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Petra Kooy-struijk op 28 december 2017

We zijn in september 2015 met Riksja Travel naar Borneo/Sabah geweest wat een geweldige ervaring was dat, overweldigende natuur en heerlijke verblijven maakten het tot zo'n fantastische reis dat we afgelopen zomer weer een reis hebben gemaakt met Riksja Travel. Dit jaar hebben we drie weken door Ecuador gereisd en hebben we de Galapagos eilanden bezocht en ook dit keer was alles weer prima geregeld. Ik zou iedereen die onbezorgd wil reizen aanraden een reis te boeken bij Riksja Travel.

8,4
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Travel

  • De reizen zijn :
  • Afwisselend
  • Avontuurlijk
  • Bijzondere verblijven
  • Voor iedereen

Minpunten Riksja Travel

  • Communicatie met 1 persoon

Bezochte landen

  • Ecuador
  • Galapagos
  • Borneo
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Persoonlijk, goed geregeld en leuke kleinschalige locaties (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Karin Faassen op 28 december 2017

Persoonlijk contact, goed geregelde reis op maat gemaakt naar jouw eigen wensen. Goede tips wat je lokaal kan gaan doen, leuke kleinschalige hotels. Hebben oog voor lokale projecten/mensen en ondersteunen hieraan mee door financiele bijdrages te vragen aan reizigers en hun eigen financiele bijdrage.

9,2
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Travel

  • Hebben oog voor lokale projecten/mensen en ondersteunen hieraan mee door financiele bijdrages te vragen aan reizigers en hun eigen financiele bijdrage.
  • persoonlijk contact

Minpunten Riksja Travel

  • keuzes uit meerdere hotels zou fijn zijn (meer info over hotel of naam)

Bezochte landen

  • Canada
  • Peru
  • Chili
  • argentinie
  • zuid africa
  • china
  • nepal
  • thailand
  • bolivia
  • cuba
  • india
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Leuke organisatie met veel keus (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door R Maris op 28 december 2017

Fijne communicatie, alles is mogelijk. Leuke kleinschalige verblijfplaatsen en leuke en speciale excursies. We zijn met hun naar Zuid-Afrika en Thailand geweest, dit waren beide erg mooie reizen, alles was tot in de puntjes geregeld! Op naar Australië in 2018 met Riksja Travel.

8,0
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Travel

  • excursies
  • leuke tips
  • accommodaties

Minpunten Riksja Travel

  • prijzen vrij hoog

Bezochte landen

  • zuid afrika
  • bali
  • thailand
  • mexico
  • new york
  • florida
  • bahamas
  • west amerika
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers