FOX, verre reizen van ANWB Reizen die verder gaan

Reviews FOX, verre reizen van ANWB

8,6
8,7 Algemene ervaring
8,7 Boekingsproces
8,8 Reisleiding
8,4 Accommodatie(s)
8,5 Vervoer
8,4 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 226
  • Aantal waarderingen: 889

Grandioos mooi (bezocht in mei 2015)

Review geschreven door Henk Zegers op 24 september 2018

Prima reisorganisatie, goed georganiseerd. Wat in het aanbod stond is geleverd en in onze ogen soms beter. Fantastische excursies, met prima gidsen. Hele mooie en goede hotels in een prachtige omgeving.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Begeleiding
  • Uitstapjes
  • Locaties

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen

Bezochte landen

  • Thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reis naar Peru (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Inez van den Brande op 24 september 2018

Goede begeleiding, leuk programma, aantrekkelijk geprijsd, niet te grote groep,flexibel programma, eigenlijk geen minpunten!!
We zagen Machu Picchu!!, geweldige ervaring vwb flora in Costa Rica,
De busreizigern in het land met prima vervoer, ook met tuk tuk gereisd!!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • prijsstelling
  • programma
  • reisleiders

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • ik zou het niet weten

Bezochte landen

  • india
  • costa rica
  • new zeeland Australie
  • azwebeidjan
  • ,suriname
  • galapagos
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastische reis gehad met Fox en een uitstekende reisleider en gezelschap (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Mien Coenen-Kwaspen op 24 september 2018

Wij, echtpaar, hebben genoten van een prachtige groepsreis naar Zuid Afrika.
Leuke reisgenoten, prima accomodaties en een uitstekende reisleider.
Vooral de wildparken hebben grote indruk op ons gemaakt. Ook een bezoek aan de getto’s, de lagere scholen en het koningkrijk Zawiland waren fantastisch.
En dan natuurlijk Robbeneiland waar Nelson Mandela gevangen heeft gezeten.
Erg leerzaam was de rondleiding door Stellenbos en een bezoek aan een wijnproeverij.
De vriendelijkheid van de bevolking en het heerlijke eten deden de rest.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • alles is perfect geregeld

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • zou geen verbeterpunten kunnen benoemen.

Bezochte landen

  • Canada en Zuid Afrika
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Veelzijdig en vol met mogelijkheden (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Miriam Jagt op 24 september 2018

Voordat de reis begon had ik nog wat vragen over bepaalde punten, dit heb ik via de mail en telefonisch gedaan, ik werd prima te woord gestaan door FOX. De reis zelf was intensief maar was het vroege opstaan erg waard. Soms bleven we 1 nacht, soms 2 nachten. De accomodaties verschilde wel van elkaar, af en toe erge luxe maar ook wat minder luxe. Het ene hotel lag op een prachtige locatie, de andere wat meer afgelegen. De reisleider was top! Hij maakt echt tijd voor je en kwam vaak met verrassingen zoals een extra lunch op een boot. Ook zorgde hij ervoor dat ik met haaien heb kunnen zwemmen.. mijn droom kwam uit. Daar ben ik hem nog erg dankbaar voor.
Het was een mooie reis met veel afwisseling, zo had je veel cultuur (Nelson Mandela) en natuur (nationale parken). Waar ik ook blij mee was, waren de stops gedurende de reis. Voor een vrouw als ik was het fijn als ik even naar het toilet kon. De (optionele) excursies waren het allemaal waard! Al moest ik na de reis even bijverdienen als student zijnde. De reis in totaal is toch wel erg prijzig. (Als je alle excursies wilt doen natuurlijk). Ik zal iedereen deze reis wel aanbevelen!

8,2
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • veelzijdigheid
  • flexibiliteit
  • hoogtepunten
  • makkelijk in contact

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • prijs
  • goede hotels kiezen

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
  • Lesotho
  • Swaziland
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Tot 4x toe alleen maar fox (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Nathalie de Graaf op 23 september 2018

De reizen van Fox zijn vrij divers en proberen je van alles wat te laten zien van het land en te laten proeven. Accommodaties zijn gelegen op goede plekken in het centrum of in de mooie natuur. Ook zijn de hotel op zich altijd prima (je moet zelf wel rekening houden met je gekozen bestemming voor wat goed te noemen is, voor Azië heeft het betere hotels dan als je naar Cuba gaat) Fox heeft veelal goede reisleiders, al zit er wel eens een wat mindere tussen, niet wat betreft kennis van het land maar wel op organisatorisch vlak (bepaalde dingen bij houden)

9,0
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • veel uitstapjes inclusief
  • goede hotels met goede locatie
  • reisleiding met kennis van bet land

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • mijn visum voor cuba was vergeten dit lag niet alleen aan fox ook aan het reisbureau die het had moeten checken uiteindelijk heeft fox het allemaal optijd kunnen regele
  • reisleiding naar cambodja was de eerste keer en hij was door fox niet heel goed ingelicht over bepaalde verlopen tijdens de reis dus dat kon hij ons ook niet vertellen
  • eenpersoonstoeslag (met name bij SINGLE reizen) vrij hoog

Bezochte landen

  • thailand
  • maleisië
  • cuba
  • cambodja
  • borneo
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastisch afrika (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Kelly Ruygrok van der Werven op 23 september 2018

Twee keer een reis geboekt met fox. Beide waren tot in de punten uitgewerkt, vragen werden snel beantwoord. De accommodatie en reisleiding waren top! Zoveel kunnen zien van de landen en de reisleiders haalde het maximale eruit.
Als je ergens mee zat kon je terecht bij de reisleider en die hielp je.

9,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • cultuur
  • uitstapjes
  • orgineel

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • hoge prijs

Bezochte landen

  • zuid afrika
  • thailand
  • cambodja
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een prachtige tour van 3 weken door Zuid Afrikal, alles weer zeer goed geregeld. (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Lars van der Hoek op 23 september 2018

Goede reisorganisatie met voor elke reis meerdere opties waaruit je kunt kiezen. Door de goede en ervaren reisleidster hebben wij een goede vakantie gehad in Zuid Afrika. We hadden een hechte groep en dus zeer genoten.

8,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
7 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • goede resibegeleider met een hechte groep

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • accomodaties van te voren definitief maken.

Bezochte landen

  • zuid afrika
  • dubai
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Echt genieten met Fox verre reizen! (bezocht in januari 2018)

Review geschreven door Cora Lor op 23 september 2018

Dankzij de super leuke Nederlands sprekende gids, de uitstekende accomodaties, veilige vervoersmogelijkheden, uitgebreid afwisselend excursie programma, voortreffelijk eten en prachtige natuur/cultuur werd onze vakantie bij FOXReizen iets geweldigs waar je telkens weer over praat. Elke dag weer zie je mooie dingen, maak je iets leuks mee en de reisleider verpakt zelfs de saaie lange busritten in een uniek jasje.
Bij Fox voel je je veilig en wordt je gehoord als klant. Waar voor je geld en onze verwachtingen waren altijd positief en bleven dat ook na onze reis.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • gastwaardering
  • betrouwbaar
  • eerlijk

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • uitbreiding
  • easy going

Bezochte landen

  • Indonesie
  • Zuid Afrika
  • Thailand
  • Vietnam
  • Egypte
  • Marokko
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Wild Afrika (bezocht in februari 2018)

Review geschreven door Jac Peeters op 23 september 2018

Prachtige locaties ( lodges en klasse hotels)
Prima vervoer per luxe bus
Prima reisleiding met een persoonlijke touch
Gaat ook in op voorstellen van gezelschap
Laat je alle aspecten van een land beleven

9,3
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • van boeken tot einde reis op Schiphol totaal fantastisch
  • bij een eerdere reis naar Colombia met FOX werd mijn verloren multifocale zonnebril
  • teruggezonden per koerier naar mijn huisadres
  • prachtig geselecteerde reizen

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • kan er echt geen bedenken

Bezochte landen

  • zuid afrika
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Singlereis Namibië Botswana Zimbabwe (bezocht in juni 2018)

Review geschreven door Yvonne Poot op 23 september 2018

Reisbescheiden meer dan een week van tevoren beschikbaar in je eigen Foxbox, goed georganiseerd, goede accommodaties, perfect georganiseerde kampeersafari, zeer deskundige en enthousiaste reisleiding, leuke extra excursies. Iets minder was dat de kampeersafari niet in Moremi Game Reserve was, maar er buiten. We zijn hier wel netjes door Fox voor gecompenseerd, waar we niet om gevraagd hadden, want absoluut geen negatieve ervaring!

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Helikoptervlucht Victoria Falls
  • game drives

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Betere telefonische bereikbaarheid

Bezochte landen

  • Namibië
  • Botswana
  • Zimbabwe
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Gewoon Goed!! :) (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Wilma Dalm op 23 september 2018

Bij Fox is alles goed geregeld en georganiseerd.
De gidsen weten waar ze het over hebben en kunnen goed hulp bieden als het nodig is.
Wil je de route anders hebben in een groepsreis, alles is mogelijk.
Zijn er negatieve puntjes (zijn er altijd wel)kan je ze doorgeven en bellen ze het nog na bij thuiskomst.

9,0
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • de route wijzigen.
  • omboeking worden goed geregeld

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • prive chauffeur sprak weinig/slecht engels

Bezochte landen

  • peru
  • argentinie
  • zuid afrika
  • sri lanka
  • indonesie
  • nieuw zeeland
  • costa rica
  • panama
  • mexico
  • egypte
  • gambia
  • curacao
  • bonaire
  • martinique
  • aruba
  • belize
  • sint maarten
  • barbados
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Zuid-Afrika (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Britt van der Wolf op 22 september 2018

+ goede logica in planning en mooie plekken gezien
De reisleider wist alles te vertellen en beantwoorden
De groep was gezellig
Voelde me veilig in de bus

- weinig ruimte voor eigen initiatief voor eten

9,3
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • leerzaam
  • praktisch
  • afwisselend

Bezochte landen

  • zuid-afrika
  • thailand
  • turkije
  • amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige ervaring met een top reisleidster (bezocht in maart 2018)

Review geschreven door Sylvia Fortes op 02 juli 2018

Enerverende reis met een top reisleidster, goede hotels en het vervoer per bus was goed geregeld. Heel veel gezien en gedaan. Vroeg op en laat naar bed is geen vakantie om uit te rusten, dan moet je wat anders boeken.

7,8
8 Algemene ervaring
6 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • india
Aangeraden voor: Gezinnen, Cultuurliefhebbers

West-Amerika: Ontmoeting met echte cowboys (bezocht in april 2018)

Review geschreven door Remko Triezenberg op 21 juni 2018

De reis is zeer afwisselend, met veel hoogtepunten. Je bent vrij om zelf te bepalen wat je wilt zien onderweg. Zo kwamen wij onderweg bij Squaw Valley cowboys tegen, die in het voorjaar kalfjes brandmerkten en de stiertjes castreerden. Echte mannen op paarden, lasso's en cowboyhoeden. Deze boeren helpen elkaar bij dit traditionele werk elk weekend in april. De boer die wordt geholpen organiseert na afloop een BBQ. Wij werden gastvrij uitgenodigd om mee te eten. Het klimaat is ook heel verschillend. Aan de kust hadden we zeeklimaat, bij de Grand Canyon had het net gesneeuwd en in het Coconino National (cactus) Forest was het een woestijnklimaat. Aanrader is de Horseshoes Bend in de Grand Canyon te bezoeken met zijn geweldige klif en prachtig uitzicht.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Goede reisbeschrijving van de route
  • goede hotels met kingsize bedden
  • afwisselend
  • navigator in de auto is een must en krijg je bijgeleverd

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Reiziger meer voorbereiden op de lange afstanden
  • Klok vooruitzetten bij grensoverscheiding van Nevada en Utah

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een reis die je gemaakt moet hebben (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Scarlett Cuperus op 04 juni 2018

Jordanië is echt een bijzonder geweldige bestemming die veel te bieden heeft, het is meer dan alleen de bijzondere Petra, van cultuur naar strand vakantie, Jordanië biedt het. Natuurlijk is Petra een van de hoofdlijnen van Jordanië, Geweldige beklimmen kun je hier maken, of heerlijk weg druiven in de Dode Zee.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
6 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • JordaniË
Aangeraden voor: Avonturiers

Rondreis West-Canada (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Filip Janssens op 04 juni 2018

Ik heb met een Fox een grote droom waar kunnen maken. Een fantastische rondreis door West-Canada. Alles tot in de puntjes verzorgt en een geweldige reisleider, Vincent! Een droom waar maken en ondertussen nog eens zoveel bijleren, mooier kan het niet. Ik ga zeker nog weg met deze organisatie. Maar eerst terug een spaarpotje aanleggen voor het nieuwe avontuur.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Zeer duidelijk in communicatie
  • Enorm vriendelijke mensen
  • Grote kennis van zaken

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Eten en drinken op onze vlucht was iets minder
  • Het updaten van uitstappen die eventueel niet toegankelijk zijn.

Bezochte landen

  • Canada
Aangeraden voor: Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis beste van het westen (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Chantal Bartels op 03 juni 2018

Rondreis West-Amerika, beste van het westen. Echt super geregeld. Top reisleidster en de buschauffeur was ook echt super! Alles goed geregeld. Soms wel wat korte tijd dat we ergens waren, maar dat kan ook niet anders als je zoveel wilt zien in zo'n redelijk kort tijd bestek.

9,3
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • optionele activiteiten

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • meer tijd op bepaalde plekken

Bezochte landen

  • usa
  • dominicaanse republiek
  • duitsland
  • frankrijk
  • belgie
  • schotland
  • polen
  • luxemburg
  • italie
  • portugal
  • griekenland (kreta)
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldig/fantastisch (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Agnes Vliegenthart-Dickhoff op 03 juni 2018

Deze reis is prima bevallen en met een geweldige reisleider. Fox was ook zeer betrokken bij de reis zeker nadat wij dezelfde reis drie weken na de overvallen reis gingen maken. Zeer veel moois/ geweldigs gezien. Echt een aanrader.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • betrokken zijn
  • goede organisatie
  • telefonisch goed contact

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • betere voorlichting over bedrag excursies
  • betere voorlichting over bezoek schooltjes en/ of dorpjes
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige reizen gemaakt met een super service (bezocht in december 2017)

Review geschreven door marijke Langewouters op 22 maart 2018

Onze vakantie met FOX reizen was geweldig! Alle mooie plekjes werden getoond door een heel enthousiaste reisleiding. We voelde ons heel speciaal door het goede vervoer en luxe geselecteerde hotels. We gaan vaker met FOX, maar dit was echt de mooiste tot nu toe.

9,3
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • alle geselecteerde hotels en bezienswaardigheden zijn fantastisch

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • sommige uitstapjes zijn aan de dure kant

Bezochte landen

  • zuid afrika
Aangeraden voor: Stellen

Geweldige reizen gemaakt met deze organisatie. (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Lia Schetters op 12 maart 2018

Geweldige reizen en prima begeleiding en accommodaties.Ervaren en leuke reisleiders en gidsen en ruimschoots de tijd om dingen te bezichtigen. Ik heb er erg van genoten.
Ik heb nu onlangs de vijfde reis bij FOX geboekt en kijk er nu al naar uit.

8,3
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • De prijs/ kwaliteit verhouding. Je krijgt wat je boekt of er word een heel goed alternatief geboden wanneer er iets niet door kan gaan door overmacht.

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Misschien de vluchten. Per maatschappij verschillend maar wat meer luxe zou prettig zijn.

Bezochte landen

  • Australië. Amerika
  • Indonesië
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers