FOX, verre reizen van ANWB Reizen die verder gaan

Reviews FOX, verre reizen van ANWB

8,5
8,6 Algemene ervaring
8,6 Boekingsproces
8,7 Reisleiding
8,4 Accommodatie(s)
8,4 Vervoer
8,3 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 126
  • Aantal waarderingen: 513

Rondreis Bali (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Marlon Schimmel op 09 december 2017

De reisleider was erg goed. Hij wist heel over Bali, do's en don'ts, leuke plekjes om te eten. Samen met de buschauffeur en de assistent werd er goed voor ons gezorgd. Fruit, water en poncho's. Het werd allemaal voor ons geregeld.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Goede reisleider; bus met airco
  • Leuke uitstapjes

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Vooraf afgesproken zaken waren ter plekke niet bekend.

Bezochte landen

  • indonesie
  • curacao
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Het beste van de Kaap (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Menzo Koopman op 09 december 2017

Goede accomodaties en perfecte reisleiding die, waar nodig, goed anticipeerde op de wensen van de reizigers. Goed beeld gekregen van Zuid Afrika, dit is zeker de wereld in een land. Voorjaar in Zuid Afrika is wat mij betreft de mooiste tijd. Mooie bloei en de tijd van de spectaculaire walvistrek langs de kust. Over het algemeen vriendelijke mensen. Schrijnend zij. De tegenstellingen van steden en townships.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • goede accomodaties
  • goede reisleiding.

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen

Bezochte landen

  • amerika en Zuid Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Java Bali tour (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Marijke Wijnands op 04 december 2017

Alles was tot in de puntjes geregeld. Ook onze gids Hendro heeft er alles aangedaan om deze reis onvergetelijk te maken. Het is zeker een aanrader om met Fox deze reis te maken door het prachtige Java en Bali.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Bijzondere uitstapjes
  • Goede hotels
  • Goede reisleiding

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Hotel bij Bromo kon dichterbij

Bezochte landen

  • Indonesië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

mooie prive rondreis (bezocht in mei 2010)

Review geschreven door Erwin van der Rassel op 03 december 2017

Wij hebben een super prive rondreis gemaakt vanaf Jakarta en dan dwars door het land tot en met Balie, het gezelschap bestond uit mijzelf en mn vriendin. Aangekomen in Jakarta stond onze tolk ons op te wachten en bracht ons meteen naar de minibus met chauffeur. Deze bracht ons meteen naar ons hotel waar we even uit konden rusten. De volgende dag werden we opgehaald en begon onze echte reis.
Overal waar we naar toe werden gebracht vertelde de tolk( in het Engels ) allemaal wetenswaardigheden over het gebied waar we waren. Deze tolk en chauffeur hadden wij de hele vakantie wat wel zo fijn is.
We hadden de tolk 50 euro gegeven en dan zou hij alle nodige betalingen voor de hele vakantie er voor regelen, zo kwamen we ook bij niet toeristische plekjes terecht waar het eten en drinken prima was voor weinig geld.
Zo hebben we ook een durian geprobeert te eten want dat is een dilicatesse maar wij vonden het echt niet lekker en het stonk ook nog heel erg. Ook een stuk met de trein gedaan waar je langs rijstvelden en groene natuur doorheen rijd, hier erg mooie fotos gemaakt.
Verder alle bekende toeristische plekjes ook bezocht.
Daarna een oversteek gemaakt naar Bali om te kunnen duiken en waar wij de laatste week een strandvakantie hadden gepland om uit te kunnen rusten van de fantastische reis die enorme indrukken heeft gemaakt.
Ik kan dan ook iedereen aanraden om een prive rondreis te maken het is super relaxt en het land is enorm mooi.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • borobudur
  • Bromo

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Engels is soms moeijk te verstaan

Bezochte landen

  • Amerika
  • maleisie
  • indonesie
  • vietnam
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Costa Rica actief (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Marielle Dekker op 03 december 2017

Goed georganiseerd, wel veel extra kosten voor excursies. Goede reisleiding met veel kennis over het land. Voelt de groep goed aan! Veel gezien en de reis was super! Enige jammere is dat veel excursies exclusief zijn. Hierdoor komen er veel extra kosten bij. Maak dan de prijs was hoger en doe het inclusief. Ook de prijs voor de fooienpot was best hoog. Het is optioneel, maar je voelt je toch verplicht het te doen. Verder veel gezien en goed begeleid. Meestal prettige slaapplaatsen en originele verblijven.

Bezochte landen

  • zuid afrika
  • thailand
  • dominicaanse republiek
  • kenia
Aangeraden voor: Avonturiers

Java-Bali (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Dionne Dekker op 03 december 2017

Goede organisatie met een duidelijke planning, een reisleider die enorm veel kennis heeft van het land en deze ook duidelijk overbrengt, een reisleider die altijd voor je klaar staat en je helpt bij bijvoorbeeld het regelen van een taxichauffeur

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • veel excursies

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • meer excursies die in de reis inbegrepen zitten

Bezochte landen

  • Indonesie
  • new York
  • Thailand
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Mexico Maya & Azteken reis van Fox (bezocht in februari 2015)

Review geschreven door Nicolet Kragt op 03 december 2017

Goede rondreis Maya’s & Azteken. Hele interessante reis, met goede uitleg bij de excursies maar ook in de bus. Naast de geschiedenis ook echt de cultuur en het land ook gezien. Goede reisleidster. Zorgeloze reis. Alles goed geregeld. En heerlijk relaxte afsluiting op het einde aan het strand. Deze rondreis is echt een aanrader als je ook de geschiedenis van het land wil meekrijgen.

8,3
8 Algemene ervaring
7 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Cultuurliefhebbers

Rondreis met FOX naar de highligts van Jordanie, Jerash, Petra en wadi rum. (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Netty Zopfi op 29 november 2017

Perfect georganiseerde rondreis met een lokale gids die heel veel van het land wist en Nederlands sprak.
Reisleider met ontzettend veel ervaring en humor. Goede hotels en veel excursies waren inclusief. Jordanie is wel een duur land. Er kwam behoorlijk wat geld bij voor eten , fooien en extra excursies

Bezochte landen

  • ijsland
  • india
  • marokko
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Veelbelovend Vietnam (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Esther Selbach op 26 november 2017

Mooie reisorganisatie die een hart heeft voor zijn klanten en een top service levert. Mooie bestemmingen en voor ieder wat wils. Van natuur, cultuur, wildlife en strand je komt niks te kort. De service is ook top.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • reisaanbod

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen

Bezochte landen

  • amerika
  • zuidafrika
  • thailand
  • indonesie
  • costarica
  • vietnam
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Veelbelovend Vietnam (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Esther Selbach op 26 november 2017

Fox zorgt voor hun klanten. Prachtig aanbod van reizen en top organisatie. Voor iedereen wat wils. Van natuur, cultuur, wildlife en strand fox heeft het allemaal in het aanbod zitten. Prachtige bestemmingen over de hele wereld.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • veel inclusief

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen

Bezochte landen

  • Amerika
  • Indonesie
  • Zuid-afrika
  • Costarica
  • Thailand
  • Vietnam
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Veelbelovend Vietnam (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Esther Selbach op 26 november 2017

Veel inclusief, top service en goed georganoseerde reizen
Vaak vol programma maar je wilt toch ook wat van de bestemming zien? Divers in reisaanbod voor iedereen is er wat wils
Van cultuur, natuur, wildlife tot strand

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • veel inclusief

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen

Bezochte landen

  • amerika
  • thailand
  • zuid-afrika
  • costarica
  • indonesie
  • vietnam
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super geweldig! (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Aliene Scheepers op 21 november 2017

We hebben nu 2 keer via fox geboekt en het beviel ons uitstekend! Alles was tot in de puntjes netjes geregeld! Als er iets mis was of niet klopte konden we altijd bij hun terecht en werden we verder goed op weg geholpen. Als we weer een mooie rondreis willen maken, zouden we het absoluut weer via fox boeken. Alleen maar complimenten!

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • alles netjes geregeld

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • heb ik momenteel niet

Bezochte landen

  • amerika
  • tunesie
  • egypte
  • thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Namibie met FOX (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Iris Sweres op 20 november 2017

Namibië was onze vierde groepsreis met FOX. Ik ben erg tevreden over deze organisatie en de reisleiders en reizen die zij aanbieden. FOX heeft goede gidsen en reisleiders die veel over hun bestemmingen weten en erg behulpzaam zijn. Ze proberen het iedereen naar de zin te maken en je hebt vaak de optie om je reis t verlengen. FOX denkt graag met je mee en zorgt voor de mooiste reizen en overnachtingen op prachtige locaties.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • behulpzaam
  • vakkundig

Bezochte landen

  • zuid-afrika
  • namibie
  • sri lanka
  • vietnam
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige rondreis! (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Linda Gijzen op 20 november 2017

De reis was prima geregeld. FOX heeft een mooie route uitgestippeld waarbij je de hoogtepunten van het land kunt ontdekken. Het zelf rijden met de auto is ook goed bevallen, je hebt zo de mogelijkheid om zelf te bepalen waar en wanneer je wilt stoppen en kunt zo de reis een beetje persoonlijk maken. Tenslotte waren alle accomodaties mooi en prachtig gelegen!

8,5
8 Algemene ervaring
nvt Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • costa rica
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Indonesië Java - Bali (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Lotte Mens op 20 november 2017

Tijdens onze privé rondreis hadden wij een prima gids en chauffeur. De hotels waren netjes en de excursies goed geregeld. Ik zou FOX bij iedereen aanbevelen. Het enige nadeel vind ik wel dat redelijk veel excursies optioneel zijn waardoor de reis duurder wordt.

Bezochte landen

  • Indonesië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige week (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Nadia Slot op 19 november 2017

De reis is goed geregeld, vervoer was top, hotels normaal maar prima plekken, alles aanwezig op loopafstand.
Een gezelige groep voor een singlereis. Wel een heel druk programma maar dan zie je ook alles wat je moet/wilt zien!

8,3
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • singlereizen
  • uitstapjes

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • luxere hotels

Bezochte landen

  • Amerika
  • Canada
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Cultuurliefhebbers

Waanzinnige ervaring (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Marleen Plaisier op 19 november 2017

Fox regelt alles van a tot Z perfect.
Reisleiders spreken heel goed Nederlands en praten gepassioneerd over het land waardoor je nog meer waardering krijgt voor de mensen en de cultuur. Ook zijn ze vaak in voor grapjes, en weten alles op een goede en leuke manier strak te plannen

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • duidelijk
  • betrouwbaar
  • Nederlands sprekend
  • goede planning

Bezochte landen

  • Zuid afrika
  • Thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Tempo Doeloe (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Nel Abbring op 16 november 2017

Geweldige reisleider en chauffeur, prima hotels, eten prima, hoewel ik 2x per dag een rijsttafel een beetje te eenzijdig vond. Vanwege de Ramadan waren er geen eettentjes op straat en was het niet zo levendig op straat..

Bezochte landen

  • Java
  • Bali
Aangeraden voor: Stellen, Cultuurliefhebbers

Namibie deluxe rondreis (honeymoon) (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Kim Huybregts op 15 november 2017

Prachtige reis met een persoonlijke reisleider die onze reis volgde en waar nodig hielp. De route en info voor onderweg was prima in orde. Zeer mooi accommodaties en overal wat een extraatje vanwege onze honeymoon.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Bijzondere locaties
  • Goede communicatie met reisleiding ter plaatste
  • Goede kaart en info over de omgeving

Bezochte landen

  • namibie
  • amerika
  • costa rica
  • Brazillie
  • Panama
  • Indonesie
  • Sri Lanka
  • Mexico
  • Curacoa
  • Nicaragua
  • Maleisie
  • Suriname
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers

Zuid afrika (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Rogier Biemans op 14 november 2017

Toporganisatie, goede informatie, betrouwbaar. Alles verliep heel soepel en vlekkeloos. Zeer goede reisgids die veel weet te vertellen over het land, de bezienswaardigheden en de bijzonderheden! See you next year!

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • zuid afrika
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers