Like ons op Facebook

Vakantie Cuba

Cuba Online

Stel met ervaren Cuba reisspecialisten je eigen Cuba vakantie samen. Zij zijn zelf in Cuba geweest en helpen je bij het samenstellen van jouw ideale reis. Hobbel te paard door tabaksvelden, rijd per oldtimer door statige wijken van Havana en slaap bij de Cubanen thuis. Zo leer je het echte Cuba kennen.

bekijk alle reizen van Cuba Online Best geboekte reizen

Djoser

Tijdens een vakantie naar Cuba maak je met Djoser kennis met de speciale sfeer die op het eiland hangt. De salsa, rum, en sigaren worden afgewisseld met de koloniale architectuur van Havana, Trinidad en Sierra Meastra nationaal park. Een vakantie op Cuba wordt met Djoser afgesloten met enkele ontspannen dagen aan de kust.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Ga op vakantie naar Cuba met FOX en laat je verbazen door de tegenstrijdigheden in dit land. Koloniale steden, prachtige muziek en heerlijke stranden, Cuba heeft het allemaal! Het aanbod aan vakanties naar Cuba van FOX is breed; je kiest er zelf voor of je in een korte tijd in groepsverband alle hoogtepunten wilt ervaren, of een individuele rondreis maakt waarin je je eigen reisgezelschap kiest.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

WTC.nl

Op vakantie naar Cuba? WTC.nl heeft een groot aanbod aan vakanties naar Cuba. Ontspan op het strand van Varadero, wandel door de oude straatjes van Havana en bezoek de kerken in Holguin. Wat je wensen ook zijn, bij WTC.nl boek je een vakantie naar Cuba om nooit te vergeten. De reisspecialisten van WTC.nl helpen je daarmee maar al te graag.

bekijk alle reizen van WTC.nl Best geboekte reizen

Smart Cuba

Een vakantie naar Cuba is meer dan alleen op het strand liggen. Ben jij graag actief? Hike dan door de tabaksvelden van Viñales en beleef de geschiedenis tijdens een trekking door de Sierra Maestra. Toch wat relaxen? Dan plan je extra stranddagen in. Geef een persoonlijke twist aan jouw vakantie en maak deze zo actief, cultureel of relaxed als je zelf wilt. 

Condor Travels

Op vakantie naar Cuba? Condor Travels biedt reizen per auto of klassieke oldtimer aan, waarbij je kennis maakt met dit swingende eiland gelegen in het Caribisch gebied. Reis van oost naar west en ervaar zo de hoogtepunten die het eiland te bieden heeft. Condor Travel biedt ter inspiratie reismogelijkheden aan, die uiteraard naar je eigen persoonlijke voorkeuren zijn aan te passen.

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele self-drive vakanties met verblijf in casas particulares. We brengen je in contact met Julio, de lokale reisexpert. Julio kent het land door en door en kan je dus perfect adviseren over bijzondere plekjes en gezellige casas particulares. Hij laat je ook graag kennis maken met de lokale bevolking. Zo wordt je reis super origineel! Julio heeft ook veel ervaring in het samenstellen van familievakanties.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen
Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Curaçao kenner
Reis van de maand
Costa Rica hoogtepunten - va € 1050
reisvdmaand-middenamerika.jpeg

Tijdens deze rondreis Costa Rica per huurauto maak je kennis met de rijke flora en fauna van Costa Rica.

  • In het nevelwoud van Monteverde slinger je als Tarzan of Jane van de ene boomtop naar de andere
  • Per kano verken je de bijzondere omgeving van Boca Tapada, één van de weinige broedgebieden van de groene ara
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Curaçao kenner